2777
2789
عنوان

بیایین باشوهرم منو آشتی بدین

204 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خسته نباشید۳ماهه زایمان کردم کلی مریضی اومده سراغم ۳ماهه دارم‌میگم اصلا اهمیت نمیده الان ۲۰ روزه خونه پدرمم هستم خودم رفتم دکتر هرچقد میگه بیا خونه نمیرم ۸ساله ازدواج کردیم شب و روزمون دعواس خسیس تشریف داره تو لباس خریدنم بایددعوا کنم قهر کنم ببره یا خوراک خریدنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتیم کنی باز سر خرید چیز دیگه بحثتون میشه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قهر کردن که فایده نداره بعد ۸ سال

با پنبه سر ببر

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
خب الان میخوای ما چی بهت بگیم خوب همسرت گفته بیا خونه

آخه نمیخام برم خونه تو این ۸ سال ۲۰۰بار اومدم خونه پدرم میخام اینبار قانونی برم ولی بلد نیستم چیکار کنم 

قهر کردن که فایده نداره بعد ۸ سال با پنبه سر ببر

چیکار کنم اهمیت نمیده سرش مونده گوشی ۳ماهه خون میرم دستشویی ۳ماه تحمل کردم دیگه بدترشدم فراریم میده خونه که آرامش نداشته باشه زن فراری میشه

آخه نمیخام برم خونه تو این ۸ سال ۲۰۰بار اومدم خونه پدرم میخام اینبار قانونی برم ولی بلد نیستم چیکار ...

چرا بچه دار شدی قبلش زندگیتو درست میکردم عزیزمن .الان گناه اون بچم گردنته