2777
2789
عنوان

کار زنداییم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
امروز خواهرم برام چند تا عکس فرستاد که پسرداییم براش فرستاده بود  تو مراسمشون خالم و دختراش هم ...

درکت میکنم اسی . ادم حس میکنه هفت پشت غریبه هستش به خصوص که همه میدونن جز تو 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
امروز خواهرم برام چند تا عکس فرستاد که پسرداییم براش فرستاده بود  تو مراسمشون خالم و دختراش هم ...

اگه دختر خاله هات بودن حق داشتی ناراحت بشی منم ناراحت میشم

از این به بعد فاصله تو باهاشون حفظ کن 

نمیدونم بعضیا چرا وقتی عروس یا دوماد دار میشن اخلاقشون عوض میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به زن داییت صبر بده گله کردن خواهرشوهرا کم‌بود ، گله ی دختر خواهرشوهرم اضافه شد

من از کسی گله نکردم 

یک طرفه به قاضی نرو لطفا

فقط اینجا سوال پرسیدم ببینم الکی ناراحتم یا حق دارم

خب شما گفتی عقد کردن و رابظشون رسمی شده که ایشونم گفته نه , نگفته که رفت و امد و خنچه و بقیه مراسما ...

شما کجا دیدی بدون اینکه عقد کنن خنچه بفرستن جایی 

مگه داریم؟ 

اگه باشه هم تو رسم خانواده ما نیست

شما کجا دیدی بدون اینکه عقد کنن خنچه بفرستن جایی  مگه داریم؟  اگه باشه هم تو رسم خانواده ...

اینجا حرف رو کامل نزده میخورنت . کلا هیچی بهت ربط نداره   نمیزارن حرفت تموم شه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
دقیقا  بیشتر از این ناراحتم که چرا بهم دروغ گفته  مگه قرار بود من چیکار کنم

گلگی هم کنی بده میشی . میدونم چی میگی . انگار رو پسر داییت نظر داری . چه مرضی دارن اخه ملت . رازداری برای همه نه یکی در میون 

اگه دختر خاله هات بودن حق داشتی ناراحت بشی منم ناراحت میشم از این به بعد فاصله تو باهاشون حفظ کن&nb ...

آره بودن 

از یه طرف هم اصلا دلم نمیخواد بفهمن که ناراحت شدم 

میخوام خیلی بیخیال نشون بدم که یعنی برام مهم نیست 

از طرفی هم حس میکنم چیزی نگم به شعورم توهین میشه 

گلگی هم کنی بده میشی . میدونم چی میگی . انگار رو پسر داییت نظر داری . چه مرضی دارن اخه ملت . رازداری ...

مامانمم گفت چیزی نگو چون اول و آخر محکومت میکنن به یه چیزی 

ولی جالبیش اینجاست خودشون قائم کردن بعد دختره از هر مراسمی فیلم گذاشته بعدشم منو فالو کرده 

این یعنی چی؟ مثلا هماهنگ نبودن؟ یا نمیدونسته وقتی منو فالو میکنه من میبینمش؟ 

نه ناراحت نشو نوبت خودتم شد همینطوری باش..... مراسمات نگو 

من ازدواج کردم عزیزم 

زندایی من اونقدری برام خوبی کرده که نخوام تلافی کنم 

ولی واقعا از همشون ناراحتم 

مامانمم گفت چیزی نگو چون اول و آخر محکومت میکنن به یه چیزی  ولی جالبیش اینجاست خودشون قائم کرد ...

مادرت چرا چیزی نگفت ؟ پرسیدی ازش