2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست امروز😔😔😔😔

170 بازدید | 11 پست

منی ک هزارتومن الکی خرج نمیکردم بریز وبپاش نمیکردم فقط سالی یکبار برای خودم خرید میرفتم اونم اگه پول می‌داشتم 

همیشه هوای جیب شوهرمو داشتم چندماه تموم باوجود دوتا بچه کوچیک کارکردم ک با کمک هم قسطامونو پس بدیم و ب اون فشارنیاد زندگیمون خراب نشه الانم حقمه این سه روزه نخوابیدم بخاطر دندون درد صبح رفتم دندون عقلمو بکشم چون دکتر گفته کجه دندونت باید جراحی بشه کار من نیست منو آورد بیرون بهم میگه باید باهاش مدارا کنی برات درش نمیارم اگرم قبول نمیکنی میزارمت در خونه بابات  بااین حرفش انگار همه دنیا کوبیدن روسرم..... منم اومدم خونه بابام وبچه هامو نیاوردم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینطوری گفت

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
هی خواهر تقصیر ما زن هاست که خودمون رو بی ارزش میکنیم مثال خودمن

اره اگر ما از اول خرج بتراشیم حساب دستش میاد ک چطور برامون خرج کنه یکیش خودم🤕 پارسال باردار بودم امسالم ک هنوز وزنم تغییری نکرده میگم لباس ندارم میگه دوساله نخریدی چیزی شده همون طوری ادامه بده💔

اره اگر ما از اول خرج بتراشیم حساب دستش میاد ک چطور برامون خرج کنه یکیش خودم🤕 پارسال باردار بودم ام ...

اره باید زرنگ باشیم که متاسفانه ساده بودیم که این عاقبت ماشد

خدایا خودت کمک کن 
     ای خدا بعضیا جنبه ندارن بدعادتش کردی فکرده خبریه

چون ب این مدلی عادت کرده آخه مگه دندون چیزیه ک بگی عیب نداره داغون شده این سه روز جز آب وچایی چیزی نخوردم ی طرف صورتم ورم کرده با چاقو الان نصفی از دندون شکوندم ولی بدترم کرد

اره اگر ما از اول خرج بتراشیم حساب دستش میاد ک چطور برامون خرج کنه یکیش خودم🤕 پارسال باردار بودم ام ...

منم همینطور چندماه تموم کارکردم بدبختی کشیدم هزارتومن ازاون پول خودم و نخوردم ک ی وقت برای قسطا کم نیاد الان این شد عاقبتم