2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش دکترت چی گفتی؟ اگه نیاز باشه هر روز برات سرم میزنن

من 13هفته م. دکتر هیچی تست امنینوشور نوشت ک ببینه نشتی نداشته باشم.ک منفی بود. گفته مایعات بخور تا سونو بعدی. یه دکتر دیگه میگفت مایعات تاثیرنداره

توی کدوم هفته شما آبش کم بود..از کجا فهمیدی

چهار ماهم بود دکتر بهم گفت آب دور جنین کم شده و گفت باید مایعات بخوری منم روزی دوازده تا لیوان آبمیوه و آب و شیر میخوردم حتی نصف شب پا میشدم آب میخوردم 

من 13هفته م. دکتر هیچی تست امنینوشور نوشت ک ببینه نشتی نداشته باشم.ک منفی بود. گفته مایعات بخور تا س ...

عزیزم اصلا نگران نباش

هرکسی هم هر چی میگه طبق تجربه ی شخصیشه

ببین دکترت چی میگه

من خواهرم هفته های اخر هر روز صبح میرفت بیمارستان براش سرم میزدن

ولی خطرناک نیست

اون استرسی که الان داری برات خطرناکه

چهار ماهم بود دکتر بهم گفت آب دور جنین کم شده و گفت باید مایعات بخوری منم روزی دوازده تا لیوان آبمیو ...

فایده داره خوردنش؟؟سرم بهت ندادن؟؟ چند روز ادامه دادی ک نتیجه داد

هفته های آخر خیلی فرق ربطی ب اوایل نداره. اون طبیعیه

در صورت بروز اولیگوهیدرآمنیوس، باید مراقبت‌های بهداشتی با دقت بیشتری در دوران بارداری صورت گیرد، تا مانع از ایجاد عوارض ناشی از آن شود.

پزشکان با توجه به سن بارداری هر مادر، اقدام به درمان می‌کنند. اگر طول دوره‌ی بارداری کامل نشده باشد، مادر تحت نظر قرار می‌گیرد و برخی تست‌های ارزیابی سلامت جنین نیز انجام می‌شود.

اما اگر طول مدت بارداری کامل شده باشد، پزشک ابتدا ضربان قلب جنین، تکامل ریه‌ها و حرکات جنین را بررسی می‌کند، تا مطمئن شود که جنین کاملاً رسیده است و سپس دستور ختم بارداری را می‌دهد.

اما در بسیاری از موارد الیگوهیدرآمنیوس خیلی زودتر از زایمان بروز می‌کند و نیازمند درمان است. اگر پزشک تشخیص الیگوهیدرآمنیوس دهد، توصیه می‌شود مادر باردار استراحت کرده و در مواقع شدیدتر در بیمارستان بستری شود و سپس مایعات را از راه خوراکی و تزریقی دریافت کند. استفاده از مایعات خوراکی و دریافت مایعات از طریق سرم با هدف آب‌رسانی به بدن مادر، باعث افزایش سطح مایع می‌شود.

فایده داره خوردنش؟؟سرم بهت ندادن؟؟ چند روز ادامه دادی ک نتیجه داد

آره عزیزم  دکتر بهم گفت یه هفته مایعات بخور اگه فایده نداشت واست سرم میدم هر روز بزنی ولی من مایعات خوردم وزنم زیاد شد چون شیر و آبمیوه زیاد میخوردم  ولی ارزششو داشت 

و بعد از اونم روزی ۲ لیوان شیر و دو لیوان آبمیوه طبیعی رو حتما بخور