2777
2789
عنوان

دو هفته اختلاف سن جنین در سونوگرافی

3426 بازدید | 24 پست

سلام دوستای گلم

من باید به حساب lmp امروز ۹ هفته باشم.رفتم سونو قلب دکتر سونو گفت ۷ هفته ای و خداروشکر صدای قلب جنین رو هم شنیدم.

میخواستم بدونم این اختلاف به چه علته؟مشکلی پیش نمیاره؟

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نگفت رشدش خوب نبوده؟چون معمولادوسه روز اختلاف هست 

نه دکتر گفت احتمالا لقاح دیر انجام‌شده.چون نزدیکی مشکوک من هم چندروز قبل از پریود بعدیم بود.منم فکر نمیکردم چندروز قبل از پریود بعدی باردار بشم قرص اورژانسی نخوردم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
منم همینطوری بودم چون پریودم منطم نبود 

حالا بر اساس سن سونو باید برای آن تی برم؟؟؟

اره

شما تا آخر بارداری همون سن سونو رو باهاش زایمان کردید؟

شما تا آخر بارداری همون سن سونو رو باهاش زایمان کردید؟

نه شد همون چیزی ک خودم حساب کردم البته سزارین بودم هفته ۳۹ ک طبق سونو شد بیشتر از ۴۰ هفته سزارین شدم

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

نه دکتر گفت احتمالا لقاح دیر انجام‌شده.چون نزدیکی مشکوک من هم چندروز قبل از پریود بعدیم بود.منم فکر ...

پس نگران نباش گلم.ان شاالله صالح وسالم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
پس نگران نباش گلم.ان شاالله صالح وسالم

عزیزم شما میدونید crl چیه؟

طول فاصله فرق سر تا نشیمنگاه جنین

اندازه ۶ و نیم میلی متر زده برای من.متوجه نشدم کلا چیزی