2777
2789
عنوان

خانوادگی امیکرون گرفتیم 😭

582 بازدید | 25 پست

خدایا کی مراقبت کنه از ما بجز تو ای خدا همه باهم مریض شدیم کی پرستاریمونو کنه بجز تو 

قسمت میدم به حق این وقت و ساعت مریضارو شفا بده خونواده منم از همین امروز شفا بده

دعا کنید برامون ما همیشه رعایت میکردیم😔

اگه دعا یکیتونم گرفت همون بسه برام 

الهی بحق بزرگیت مادرمو امروز سالم ببینم شوهوم رو پا و سرحال باشه بقیه و خودمم همینطور آمین

بلاخره همه چیز درست میشه

خدا انشاالله همه بیمارو شفا بده شمارو هم شفا بده 

ولی عزیزم یه سرماخوردگی این همه آه و ناله نداره که همین کار باعث میشه دیرتر خوب بشی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

خدا شفا بده‌. 

ماهم همین طوریم 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم همه گرفتن👀

فقط یه سریا مقاومت میکنن میگن سرماخوردگیه😂

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
خدا انشاالله همه بیمارو شفا بده شمارو هم شفا بده  ولی عزیزم یه سرماخوردگی این همه آه و ناله ند ...

من خودم عین خیالم نیست خدا میدونه ،ولی یکی دوتا دیگه بد مریضن اونا همش تب و لرز دارند یا همش زیر سرم و درمونگاهن ادم وحشت میکنه با هم میبینه یکجا کل خونوادت مریضن ،خودم مریضم ولی شدم پرستار سخته بخدا😔

بلاخره همه چیز درست میشه
فک کنم همه گرفتن👀 فقط یه سریا مقاومت میکنن میگن سرماخوردگیه😂

😭😭منم با شوهرم دعوادارم که ازتوگرفتم میبینه باردارم مریض مریض میادخونه 

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
من خودم عین خیالم نیست خدا میدونه ،ولی یکی دوتا دیگه بد مریضن اونا همش تب و لرز دارند یا همش زیر سرم ...

نگران نباش عزیزم خیلی زود خوب میشین امیکرون برخلاف ظواهر خیلی خیلی سبکه 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ایشالله خوب شین ♥️♥️🤲🤲علایم ش چیه؟؟منم باردارم فکرکنم امیکرون گرفتم

علایماش فرق میکنه هر کی یه جوره مثلا من ابریزش بینی و چشم به شدت دارم و حس بویایی و چشاییم از بین رفته و بدن درد و سرگیجه و دلپیچه دارم که بهتر شدم حس میکنم چون چند روز گذشته ولی بقیه تب و لرزم دارند دردشونم اینقد زیاده که همش تو جا افتادن گلو درد و گوش دردم دارند

بلاخره همه چیز درست میشه
😭😭منم با شوهرم دعوادارم که ازتوگرفتم میبینه باردارم مریض مریض میادخونه 

ما هم ...😄

بابام همش از بیرون مریضی میاره👩‍🦯🤦‍♀️

آویشن خیلی خوبه ولی برای باردارا محدودیت داره

من روزی یه فلاسک میخورم سر پا میشم😄

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
علایماش فرق میکنه هر کی یه جوره مثلا من ابریزش بینی و چشم به شدت دارم و حس بویایی و چشاییم از بین رف ...

خداخودش کمک کنه ♥️🤲برای منم دعاکن خوب بشم خیلی حالم بد

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
نگران نباش عزیزم خیلی زود خوب میشین امیکرون برخلاف ظواهر خیلی خیلی سبکه 

مادر شوهرم واکسن نزده از اینش میترسیم اصلا نخوابید بسکه سرفه کرد و بدن درد داره تازه اولشه معلومـنیست کروناست یا امیکرون ،گناه داره

بلاخره همه چیز درست میشه