2777
2789
عنوان

شوهرم با خواهرش خيلي صميميه ، من خوشم نمياد ، اين غير طبيعيه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 81 پست
مثل منی..رابطه شوهرم و خواهرش خیلی صمیمی بود ولی خواهرش منو مثل رقیب میدید خوب نبود باهام..منم شوهرم ...

منو خواهرشوهرم با هم مشكلي نداريم، ولي يه حسي هست كه زياد از اين صميميته خوشم نمياد، من با برادرم صميمي نيستم ولي خيلي دوستش دارم ، و اگه اين علاقه رو نشون بدم  شوهرم حرصش ميگيره . يعني فك ميكنم اين حس دو طرفس كه زنها دوست ندارن شوهرشون با خواهرش صميمي باشه و مردا هم همينو بالعكس خوششون نمياد ، 

این که اره حتما.به هرحال کسی هست  که برادرم قراره یه عمر زندگی رو در کنارش باشه احترام ببینم اح ...

عزمزم مجردی ؟ خب بعد ازدواج عزیز ترین فرد هر کسی میشه همسرش مطمئن باش خودتم ازدواج کنی دیگه انقد حساس نیستی به داداشت و هر کی سرگرم زندگی خودش میشه من که سال به سال به برادرام زنگم نمیزنم کاریم داشته باشم به زناشون میگم با اونا اوکی ترم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها صاحبش اومد .  در ریم

تا حالا فک میکردم ماحرخ با این ه هست. عجیبه😃

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
منو خواهرشوهرم با هم مشكلي نداريم، ولي يه حسي هست كه زياد از اين صميميته خوشم نمياد، من با برادرم صم ...

حس تو طبیعیه..یهتره به شوهرت بگی..تا تو هستی چه دلیلی داره انقد با خواهرش در ارتباط باشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزمزم مجردی ؟ خب بعد ازدواج عزیز ترین فرد هر کسی میشه همسرش مطمئن باش خودتم ازدواج کنی دیگه انقد حسا ...

بلی بلی مجردم . امیدوارم همینطور که میگین باشه. برای من خیلی سخته و مطمئنم روز عروسیش یکی از بدترین روزای دنیا 

منم برادرامو خیلی دوست دارم ولی حد و حدود خودمو میدونم.خواهش میکنم مثل خواهرشوهر من نباش..بخاطر وابس ...

چشم حتما. نه من حسود نیستم اتفاقا اگه خانم خوبی باشن منم از ته دلم خوشحال میشم و خیالم راحت میشه که برادرم کنار فرد مطمئنیه .ولی نمیخوام برادرمو ازم بگیره میفهمین. خیلی از خانما به کوچیکترین روابط خواهر برادری واکنش نشون میدن و من از این متنفرم.