2777
2789
عنوان

لیزر و واژن

414 بازدید | 12 پست

سلام خانما من بعداز بارداری واژنم خیلی بدجور شده بااینکه سزارین هم شدم الان میخوام برم لیزر اما اونقد خجالت میکشم که نمیتونم برم برای شماهم این مشکل پیش اومده بعداز بارداری؟؟

تورو خدا جوابم رو بدید و تاپیک رو نترکونید جون  روم نمیشه از کسی بپرسم

هرچی شما داری بقیه ام دارن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکلو دارم...اما من طبیعی زایمان کردم کلا اینقد ضایع و نابود شدم ک حتی تو اینه خودمو روم نمیشه ببینم

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

وای حتما برو عالیه ..اصلاااااااااااا خجالت نداره براشون مثل ناحیه دسته یا پا اصلا خجالتم بکشی‌ناراحت میشن‌میگن زود باش بعد شما‌نوبت‌داریم 😁

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
یه قسمتش خیلی بزرگتر از قسمت دیگه اش شده و من از این موضوع خیلی خجالت میکشم حتی پیش شوهرم و نمیتونم ...

منم دقیقا این مشکل رو دارم و نمیدونم چیکارکنم البته مجردم و واسه ازدواج خیلی خجالت میکشم

اولا که خجالت نداره اصلا اگه یک درصد هم حس بدی نسبت به بدن خودت داری حتما برو من خودم لابیاپلاستی کردم و اصلا هیچ خجالتی هم نمیکشم. دکتر هم تانقدر مهربون و خوش برخورد بود که اصلا چیز بدی احساس نکردم . دکتر کیمیا قاسمی همه جا تعریفشو میکنم واقعا

خجالت چیا بابا اونا انقدر بدترشو دیدن و واسشون طبیعیه که نگو. من رفتم لیزر پیش دکتر شایان فر متخصص زنانه انقدر خوش برخورد بودن که نه یکذره خجالت کشیدم نه اونا جوری بودن که انگار چیز عجیبی دیدن.

https://www.instagram.com/p/B7luCteofWe/

پیج اینستاشه میتونی پیام بدی