2777
2789

باردارم و دخترم سه سال و هست ماهشه تا جایی که بشه دعواش نمیکنم امروز عصر خیلی بهانه الکی میگرفت و گریه میکرد اینم بگم جدیدا همه چیز رو از من و باباش میخواد انگار تنبل شده و منم گفتم اسباب بازی هات و باهم جمع کنیم خیلی ریخت و پاش کرده بود و خمچمان گریه و بهانه الکی و منم دعواش کردم و در اتاقش رو بستم خیلی گریه کرد و باباش رفت کنارش و بعد از چند دقیقه اومد بغلم منم نازش کردم

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

و بعد از چند دقیقه اومد بغلم منم نازش کردم

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال ندارد کار بدی نکردی بچه از الان باید یاد بگیره خودش ریخت و پاششو جم کنه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

به نظرم مامان مهربونی هستی 

عذاب وجدان نداشته باش 

یه چیزایی تو این سایت دیدم که الان این کارت نسبت به اونا نوازش بود 😐

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

و رفتار بدش رو گوشزد کردم قبل خواب براش کتاب خوندم و داستان گفتم و تا الانم رو دستم بود خیلی حرفای خوبی بهش زدم ولی حس مامان بدی دارم،،از الان اب میخواد خودش میتونه بخوره ی چیزی براش میارم میگم تشکر کنه یا ریخت و پاششو میگم باهم جمع کنیم من مادر سخت گیریم

پیش میاد ولی دیگه تو اتاق نفرستش درو نبند بچه میترسه

نه گلم در اتاقش رو بستم برای تنبیه که حمع نکرد ادامش رو گفتم بخون

اشکال ندارد کار بدی نکردی بچه از الان باید یاد بگیره خودش ریخت و پاششو جم کنه

من حس میکنم سخت گیرم نیستم؟

و رفتار بدش رو گوشزد کردم قبل خواب براش کتاب خوندم و داستان گفتم و تا الانم رو دستم بود خیلی حرفای خ ...

ما به دخترم نمیگیم تشکر کن ، ولی خودش وقتی می بینه اعضای خانواده از هم تشکر میکنن ، خودشم یاد گرفته تشکر میکنه

هوو سر بچه میارین دیگه بدرفتاری نکنین باهاش خب😒

فقط دعواش کردم اونم حس میکنم چون خیلی کم بوده و الان که باردارم بیشتر بهش توجه میکنم داره سو استفاده میکنه و بی مسئولیت میشه

و رفتار بدش رو گوشزد کردم قبل خواب براش کتاب خوندم و داستان گفتم و تا الانم رو دستم بود خیلی حرفای خ ...

اگه حودس تنها بود نه سختگیر نبودین

ولی وقتی پای یکی دیگه وسطه من با ۳۹ سال سن ناراحت شدم چه برسه به بچه

اصلا و ابدا تحمل بچه دوم رو ندارم

از نظر من ظلم مسلم در حق بچه اوله

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
من حس میکنم سخت گیرم نیستم؟

نه نیستی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️