2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دلمو شکسته...

264 بازدید | 6 پست

شده خیلی دلتون ازش بگیره و اصلا نه بخواید ببینیدش نه صداشو بشنوید در این مواقع چی کار میکنید

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرف کلی میگم به همه ی خانما نه تنها شما که اگه واقعا قصدتتون جدایی و طلاق نیس قهراتونو طولانی نکنین زیاد قهر نکنین فقط یکم سرسنگین باشین کافیه و اینکه تحت هیچ شرایطی جاتونو جدا نکنین سردی میاره و هیچوقتم قهر نکنین برین خونه ی مامان باباهاتون اگه واقعا قصدتون زندگیه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
یه حرف کلی میگم به همه ی خانما نه تنها شما که اگه واقعا قصدتتون جدایی و طلاق نیس قهراتونو طولانی نکن ...

خب الان چی کار کنم برم بشینم پیشش با اینکه حالمو گرفته هودش قهر میکنه باید التماسش کنم که بی اعتنایی میکنه

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
خب الان چی کار کنم برم بشینم پیشش با اینکه حالمو گرفته هودش قهر میکنه باید التماسش کنم که بی اعتنایی ...

نه التماس نکن ولی جدا نکن جا خابتو برو سر جات بخاب ولی سرسنگین که بدونه ناراحتی ولی اگرم خاست باهات حرف بزنه بشنو حرفاشو نزن دهنش، کنار هم خابیدن باعث میشه طول قهراتون کمتر شه، جدا خابیدن سردتون میکنه و به نبودن هم عادت میکنین و از هم دور میشین

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤