2777
2789
عنوان

یه نفر لطف میکنه این رو برام ترجمه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست
ب کانال خودتون خوش آمدید بعد سابسکرایب واسه برنامه یوتیوب هس ینی عین فالو کردن اینستا

عزیزم این متن رو به انگلیسی میخوام

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 

سلام 

عزیزم برو به سایت « آبادیس» تو گوگل بزنی می یاره

تو اون سایت هم می تونی از فارسی به انگلیسی ترجمه کنی هم از انگلیسی به فارسی هم از هر زبانی به زبان دیگه، خودش تنظیمات داره زبامهارو انتخاب می کنی جمله هارو هم ترجمه می کنه فقط کلمه نیست 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی توس باغاش کن

نه دییر سن هر تاپیکدا اله بونو دییسن 😆😂

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
عزیزم این متن رو به انگلیسی میخوام

😂😂😂😆😆😆😆😆😆 واااااااایییییییی عالی بود

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
Hello, welcome to your channel, this channel will release soothing music, if you like, subscribe and ...

خیلی متشکرم❤

خودتون ترجمه کردید؟ اخه دیکشنری گوگل و  اینا خیلی مطمئن نیست خواستم خودتون ترجمه کنید. 

چوخ  بامزه ده

چوووخ… او سری بیدانا قیز دییرده به باغ چه ریطی داشت😂😂😂😂😂😂

😂😂😂 منطورش اینه که انگلیسیشو براش بگی

کامل و واضح نگفت😅💔🚶🏻‍♀️

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
سلام  عزیزم برو به سایت « آبادیس» تو گوگل بزنی می یاره تو اون سایت هم می تونی از فارسی به انگ ...

متشکرم عزیزم.  میخوام از نظر گرامر و اینا درست باشه دیکشنری ها خیلی مطمئن نیستن

عزیزم منظورم این بود که به انگلیسی متن رو برام تایپ کنید 

Hello;wellcome to our chanel 

We gonna share soothing music here 

Please subscribe if you like 

Hope you enjoy 

Thank you 

کانال خودتون رو کانال ما ترجمه کردم فقط چون این مرسوم تره😅

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!