2777
2789

چرا امروز هیچی از من نپرسیدن منم ک استرس داشتم اصلا یادم رفت بگم الان باید چیکار کنم فردا ب مرکز زنگ بزنم و اطلاع بدم ب نظرتون قبول میکنن ک تعیین جنسین هم بشه یا نه هزینه تعیین جنسیت جداست؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

عزیزم باید از قبل بگی چون هزینش بیشتره

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هزینش جداس فک کنم

شما اطلاع ندارید چ زمانی باید بگیم ک تعیین جنسیت میخوایم قبل پانکچر یا بعدش 

هزینه تعیین جنسیت ۴۰ میلیونه ک کاملا جداس با ای وی اف مهمولی 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

اطلاع ندارم

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
عزیزم باید از قبل بگی چون هزینش بیشتره

من امروز پانکچر شدن میتونم فردا زنگ بزنم برم هزینشو پرداخت کنم 

از همون اول باید میگفتی 

کدوم مرکز میری

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

قبلش باید بگی ، انجام دادی یا نه هنوز؟

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

باید از اول بگی چون قراره اسپرم هارو جدا کنن

هزینه تعیین جنسیت ۴۰ میلیونه ک کاملا جداس با ای وی اف مهمولی 

یعنی بجز این هزینه هایی که انجام شده ۴۰ تومن دیگه هم باید بدیم؟

من امروز پانکچر شدن میتونم فردا زنگ بزنم برم هزینشو پرداخت کنم 

حالا ز بزن بگو ببین میشه کاری کرد یا نه ، ولی باید توی نوبتایی که میرفتی پیش دکتر میگفتی تعیین جنسیت میخای