2777
2789
عنوان

ژل لب و ورم یکطرف لب

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 25 پست
آره عزیزم خوابید بعد دو هفته جا میفته کلا هرچی میگذره بهتر میشه تا ۵روز ورمش زیاده اردکیم هست نگران ...

آخ آخ افرین همین که اردکی شده داره نابودم میکنه 2 هفته دیگه عروسی برادرمه خدا کنه درست شه تا 2 هفته الان افتضاحه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
آخ آخ افرین همین که اردکی شده داره نابودم میکنه 2 هفته دیگه عروسی برادرمه خدا کنه درست شه تا 2 هفته ...

نه عزیزم درست میشه من لبم کجم بود و اردکی خفن شنبه زدم پنجشنبه رژ زدم شوهرم گفت چه خوب شدیا من چایی می‌خوردم همش ازونورم یخ میذاشتم روش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم درست میشه من لبم کجم بود و اردکی خفن شنبه زدم پنجشنبه رژ زدم شوهرم گفت چه خوب شدیا من چایی ...

خداروشکر عزیزم،ان شاله برای منم زودتر درست شه جمعه زدم همچنان اردک هستم

چند سیسی زدی

1 بالا نیم پایین

بابا مثلامدل روسی زد همون لحظه هم خیلی خوشکل شد از 2 ساعت بعد افتضاح شد فرداش افتضاح در افتضاح شد  

1 بالا نیم پایین بابا مثلامدل روسی زد همون لحظه هم خیلی خوشکل شد از 2 ساعت بعد افتضاح شد فرداش افتض ...

وای فرداش که افتضاحه کلا تا ۵٫۶ روز افتضاحه بعدش هر روز بهتر میشه نگران نباش من ۹بهمن زدم الان خیلیییییییی کم شده

وای فرداش که افتضاحه کلا تا ۵٫۶ روز افتضاحه بعدش هر روز بهتر میشه نگران نباش من ۹بهمن زدم الان خیلیی ...

سلام خانمی 

دوستتون پیش کدوم دکتر سانترال لب انجام دادن؟ 

الان راضی هستن؟جاش نمونده؟

سلام خانمی  دوستتون پیش کدوم دکتر سانترال لب انجام دادن؟  الان راضی هستن؟جاش نمونده؟

سلام عزیزم 

دکترش رو نمیدونم اگه میخوای بپرسم اما بدون آرایش جای بخیش کامل مشخصه خیلی خوشگله لبش اما جای بخیه داره

سلام عزیزم  دکترش رو نمیدونم اگه میخوای بپرسم اما بدون آرایش جای بخیش کامل مشخصه خیلی خوشگله ل ...

آره عزیزم اگه زحمتی نیست میپرسی 

و اینکه کامل لب بالا نداشت یا داشته ولی باریک بود؟

مثل لب من بوده 

نه بیشتر بود لبش یه ذره 

سانترال کرد ژلم میزنه 

ولی ژلش فرق داره لبای عادی 

خیلی خوشگل میشه وقتی ژل میزنه

در کل سانترال قیافه رو عروسکی می‌کنه باحاله