dokhtareazari مدیر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 عنوان ژل لب و ورم یکطرف لب | مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 25 پست بچه ها امروز ژل لب زدم فقط لب بالام یکطرفش ورم کرده وکبوده باد کردهههه کسی اینجوری شده؟عکسم نمیتونم بذارم اگه کسی شده راهنماییم کنه 1400/11/09 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4783 آره عزیزم خوابید بعد دو هفته جا میفته کلا هرچی میگذره بهتر میشه تا ۵روز ورمش زیاده اردکیم هست نگران ... آخ آخ افرین همین که اردکی شده داره نابودم میکنه 2 هفته دیگه عروسی برادرمه خدا کنه درست شه تا 2 هفته الان افتضاحه امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
dokhtareazari مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 آخ آخ افرین همین که اردکی شده داره نابودم میکنه 2 هفته دیگه عروسی برادرمه خدا کنه درست شه تا 2 هفته ... نه عزیزم درست میشه من لبم کجم بود و اردکی خفن شنبه زدم پنجشنبه رژ زدم شوهرم گفت چه خوب شدیا من چایی میخوردم همش ازونورم یخ میذاشتم روش
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4783 نه عزیزم درست میشه من لبم کجم بود و اردکی خفن شنبه زدم پنجشنبه رژ زدم شوهرم گفت چه خوب شدیا من چایی ... خداروشکر عزیزم،ان شاله برای منم زودتر درست شه جمعه زدم همچنان اردک هستم امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
dokhtareazari مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 خداروشکر عزیزم،ان شاله برای منم زودتر درست شه جمعه زدم همچنان اردک هستم چند سیسی زدی
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4783 چند سیسی زدی 1 بالا نیم پایینبابا مثلامدل روسی زد همون لحظه هم خیلی خوشکل شد از 2 ساعت بعد افتضاح شد فرداش افتضاح در افتضاح شد امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
dokhtareazari مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 1 بالا نیم پایین بابا مثلامدل روسی زد همون لحظه هم خیلی خوشکل شد از 2 ساعت بعد افتضاح شد فرداش افتض ... وای فرداش که افتضاحه کلا تا ۵٫۶ روز افتضاحه بعدش هر روز بهتر میشه نگران نباش من ۹بهمن زدم الان خیلیییییییی کم شده
aloooche عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6194 وای فرداش که افتضاحه کلا تا ۵٫۶ روز افتضاحه بعدش هر روز بهتر میشه نگران نباش من ۹بهمن زدم الان خیلیی ... سلام خانمی دوستتون پیش کدوم دکتر سانترال لب انجام دادن؟ الان راضی هستن؟جاش نمونده؟
dokhtareazari مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 سلام خانمی دوستتون پیش کدوم دکتر سانترال لب انجام دادن؟ الان راضی هستن؟جاش نمونده؟ سلام عزیزم دکترش رو نمیدونم اگه میخوای بپرسم اما بدون آرایش جای بخیش کامل مشخصه خیلی خوشگله لبش اما جای بخیه داره
aloooche عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6194 سلام عزیزم دکترش رو نمیدونم اگه میخوای بپرسم اما بدون آرایش جای بخیش کامل مشخصه خیلی خوشگله ل ... آره عزیزم اگه زحمتی نیست میپرسی و اینکه کامل لب بالا نداشت یا داشته ولی باریک بود؟
dokhtareazari مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 مثل لب من بوده نه بیشتر بود لبش یه ذره سانترال کرد ژلم میزنه ولی ژلش فرق داره لبای عادی خیلی خوشگل میشه وقتی ژل میزنهدر کل سانترال قیافه رو عروسکی میکنه باحاله