سارره67 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 52 عنوان ای یو ای 129 بازدید | 18 پست من دوشنبه ای یو ای دارم .امروز دو تا فولیکول۱۶و۲۰داشتم به نظرتون چقدر احتمال مثبت شدن است .شوهرم سالمه و خودم کمی تنبلی تخمدان دارم 1400/11/09 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 اون چیه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 تنبیلتو با دارو درمان میکردی بهتر بود ک کلی هزینه کنی و خدایی نکرده نتیجه نگیری پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
دلژینم عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 خوبه به امید خدا جواب میگیری ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
سارره67 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 52 تنبیلتو با دارو درمان میکردی بهتر بود ک کلی هزینه کنی و خدایی نکرده نتیجه نگیری با دارو نشد چند ساله هر نوع دارو استفاده کردم و امپولی زدم نشد
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 با دارو نشد چند ساله هر نوع دارو استفاده کردم و امپولی زدم نشد تا خدا نخواد نمیشه عزیزم . منم تا مرحله آی یو آی رفتم اما منصرف شدم گفتم خدا بخواد خودش میده بعد ۳ ماه خواست و داد پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
سارره67 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 52 تا خدا نخواد نمیشه عزیزم . منم تا مرحله آی یو آی رفتم اما منصرف شدم گفتم خدا بخواد خودش میده بعد ۳ م ... .خداروشکر .اره واقعا همین طوریه.ولی گفتم شاید برای ما اینجوری بخواد حالا این مرحله رو هم بریم تا ببینیم چی میشه
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 .خداروشکر .اره واقعا همین طوریه.ولی گفتم شاید برای ما اینجوری بخواد حالا این مرحله رو هم بریم ... انشاالله ک خیره عزیزم و بزودی مامان بشی🌹 پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
سارره67 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 52 انشاالله ک خیره عزیزم و بزودی مامان بشی🌹 ممنون گلم مامان که شدم برای دومی اقدامم
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 ممنون گلم مامان که شدم برای دومی اقدامم انشاالله خدا بهت دومی رو هم بده 🥰🥰 پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
سارره67 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 52 انشاالله ک خیره عزیزم و بزودی مامان بشی🌹 ممنون عزیزم ان شا الله خدا نی نی شما رو حفظ کنه