2777
2789
چرا ب اجبار !! من گفتم اصلا تو بارداری نمیزنم گفت باشه

بیچارم کردن از بس زنگ میزدن بیا بزن ... چه خوب که حرفتون رو گوش دادن ... من دوست نداشتم بزنم ... یا لااقل برکت بزنم ... سینوفارم اجباری قسمتم شد

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اجباریه؟ به من بهداشت نگفته بزن خودم میخوام بزنم 

والا هر بار برا واکسن از بهداشت زنگ زدن که بیا بزن😐

البته هستن کسایی که گوش ندادن و نزدن

ولی چون حامله شدم نمخوام دوز سوم رو بزنم

پس منم صبر کنم تا ۱۸ هفته  یا بزنم؟

والا میگن بعد ۱۲ هفته میتونین بزنین 

منم چون هفته۱۳کرونا گرفته بودم گذاشتم چن هفته بگذره زدم

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
والا هر بار برا واکسن از بهداشت زنگ زدن که بیا بزن😐 البته هستن کسایی که گوش ندادن و نزدن ولی چون ...

بزنی بهتره من که دوز دوممو تو ماهی که حامله بودم زدمو خبرم نداشتم که باردارم 

بیچارم کردن از بس زنگ میزدن بیا بزن ... چه خوب که حرفتون رو گوش دادن ... من دوست نداشتم بزنم ... یا ...

انشااله ک خیر باشه.

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

بزنی بهتره من که دوز دوممو تو ماهی که حامله بودم زدمو خبرم نداشتم که باردارم 

منم دوز دومم خبر نداشتم حاملم

ولی خب میترسم واکسن رو بزنم بهیار های بهداشت هم رفتن و جدید اومدن ناشی هستن به بعضیا که زدن دست هاشون ورم و... کرده

چرا بهداشت به من زنگ نزده؟شما خودتون بهداشت رفتین واسه بارداری؟

نه خودشون پیگیرن ... اینقدر زنگ میزنن تا مجبور میشم برم سر بزنم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!