2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینجا ک عالی .ارزش دیدن داره در برابر دل و عاشقانه و ...عالیه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عالیه  خیلی خوش ساخت سریال های ایرانی معمولا خیلی بی‌کیفیت‌ان مثل همین سریال های جدید که من ا ...

خدایی نگو حرفه ای خیلی قشنگ و هیجانی بود😍

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
اگههههه خاتونننن شیرزادو ول کنه بره با رضااا خودموو میکشممم🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واقعا اگه شیرزاد خوشگل رمانتیک مهربون پولدار عاشق و ول کنه بره بااون دزد یه‌لا قبا(املاشو نمیدونم😂)

دیگه فیلمو نمیبینم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
منم فصل اولش عالیه فصل دومش چرته خصوصا باورود شخصیت خز رضا😐

من از ورود شخصیت رضا بدم نیومد ولی از وقتی خاتون از یه نفر دیگ باردار بود و با یکی دیگ حرف از دور زدن طرف میزد از چشم افتاد👩‍🦯

تا قبل اون قسمت عاشق فیلم بودم و خوب بود

من از ورود شخصیت رضا بدم نیومد ولی از وقتی خاتون از یه نفر دیگ باردار بود و با یکی دیگ حرف از دور زد ...

کلا از اون اول از خاتون بدم میومد😂

شاید چون نگارجواهریان بازیش کرده

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
واقعا اگه شیرزاد خوشگل رمانتیک مهربون پولدار عاشق و ول کنه بره بااون دزد یه‌لا قبا(املاشو نمیدونم😂) ...

واقعا 😐🔪  نصف خراب کاری های فیلم تقصر خاتونه ولی بازم شیرزاد خوشکل منو مقصر میدونه. ولی واقعاا عشق شیرزاد به خاتونن خیلی خوشکلهه🥺

واقعا 😐🔪  نصف خراب کاری های فیلم تقصر خاتونه ولی بازم شیرزاد خوشکل منو مقصر میدونه. ولی واقعا ...

خدا یکی از اینا نصیب کنه😍

بلند بگو آمییییین😂

خدایی نگو حرفه ای خیلی قشنگ و هیجانی بود😍

ابکیه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
کلا از اون اول از خاتون بدم میومد😂 شاید چون نگارجواهریان بازیش کرده

ن من نگارو دوسش دارم ولی خودم خانومم و همه اون اتفاقا رو درک میکنم ولی هیچ وقت نمیتونم انقد خودخواه و طلبکار از عالم و آدم باشم مث خاتون😒

ن من نگارو دوسش دارم ولی خودم خانومم و همه اون اتفاقا رو درک میکنم ولی هیچ وقت نمیتونم انقد خودخواه ...

خیلی جالبه شیرزاد خیلی وجدان داره و دلرحم تر از خاتونه اما اون به‌شکل غیرنرمالی از شیرزاد شاکیه