2777
2789
عنوان

نی نی دارا بیاین توروخدا

107 بازدید | 10 پست

تازه رفته بچم تو چهارماهگی ینی دیروز واکسن شو زدیم 

چندروزه دیگ روپا نمیخابه همش میخواد توبغل باشه یکسره 

بچه شمام اینجوریه

همسرم. تاج سرم💍♥️

ای جان پسر من توی واکسن دوماهگی اینطوری شد . فقط توی بغل میخوابید . حتی یبار روی مبل بچه بغل خوابم برد . جای واکسنش رو چک کن . حوله گرم هم بذار 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بغلش کن به حرف کسی در مورد بغلی کردن بچه گوش نده

بهت نیاز داره اینجوری آروم میشه اون اتفاق بد واکسن رو فراموش میکنه و مجدد بهت اعتماد میکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

وای نذار عادت کنه پدر درمیارن وقتی به بغل عادت کنن تاب اگه داره بذار توش 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

پسر منم اینطوری بود طوری که رو زمین میذاشتم سریع بیدار میشد و اون ۱ ساعتی که میخوابید باید روی پا میبود ولی الان ۱ ماهه که چون ساعت های بیشتری بیدار میمونه اول تو بغل میخوابونم بعد میذارم رو زمین دیگه پا نمیشه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من دوتا دارم یه بیستویک ماهه یه سه ماهه یک وجب ازمن دور نمیرن شبا یکی زیر این بغلمه یکی زیر اون بغل من دیگه صوب با کوفتگی بیدارمیشم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

وای بغلش کن لذت ببر کم کم بزرگ میشه سنگین میشه دیگه نمیشه بغلش کرد من دخترم رو راه می‌بردم دور می دادم می‌خوابید آنقدر کیف میکردم الان سنگین شده گاهی میگه مامان مثلاً من نی نی ام مثل نی نی ها بغلم کن

من دوتا دارم یه بیستویک ماهه یه سه ماهه یک وجب ازمن دور نمیرن شبا یکی زیر این بغلمه یکی زیر اون بغل ...

فاصله ی بچه های منم یک سال و نیم بود خیلی اذیت شدم روزهای سختی بود ولی گذشت الان اوووو بزرگ‌شدن زود بزرگ میشن سخت نگیر

فاصله ی بچه های منم یک سال و نیم بود خیلی اذیت شدم روزهای سختی بود ولی گذشت الان اوووو بزرگ‌شدن زود ...

خدا جواب صبوریهاتو بده ایشالله واقعا خیلی سخته من که نمیتونم به کسی بگم اگه حرفی بزنم میگن میاست وانکنی گل بارون کنی  

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉