2777
2789
😂😂😂😂🤣🤣🤣

چرا میخندی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت واقعا فرشته و دیو و جن وجود داره؟ 😐🤔

بله دیو نوع جن 

اگه قرآن اعتقاد داشته بله  وجود داره 

ماورا طبیعی  وجوداره

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

فرشته ها هم با بچه ها بازی میکنند، هم ازشون مراقبت میکنند.

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

پسر اولم تا قبل اینکه حرف بزنه زیاد این موارد داست

حتی یادمه میخواستیم بریم مسافرت شب که خوابید با هوا بای بای کرد و با زبون خودش گفت دارن میرم مسافرت 

یا یه جا می نشست داری بازی میکرد در حالیکه اون طرف کسی نبود

ولی دومی هیچ وقت این رفتارها رو نداشت

نمیدونم واقعا 

اینکه میبیینن یا نه رو نمیدونمولی اینکه فرشته ها مواظبشون میشن و از خطرات دور میکنن بارها دیدم

وای خدا چقد مهربونه☹️🥺 که فرشته هاشو نگهبان بچه های معصوم میزاره چون بعضی وقتا ما مادرا بدون اینکه بخوایم ناخواسته سهل انگاری میکنیم

کلا بچه ها اینجوری تو خواب میخندن تو بیداری به ی جا خیره میشن میخندن  جن اذیتشون‌میکنند برا هم ...

جن های بد، اگه دستم بهشون برسه حسابی تنبیهشون میکنم 😐

اخه جن کجا بود عزیز؟ اصلا برفرض محال وجود داره مگه بیکاره بیاد بچه هارو انگول کنه

وای خدا چقد مهربونه☹️🥺 که فرشته هاشو نگهبان بچه های معصوم میزاره چون بعضی وقتا ما مادرا بدون اینکه ...

دقیقا 👌

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

به نظر من یه چیزایی و میبینن که مانمیبینیم بچه داداشم یه بار تو اتاق بود یک سالش بود رفتم براش شیر بیارم وقتی اومدم تو اتاق به رو به رو خیره شده بود و حرف میزد مت که اوندم دیگه اومد طرفم یه بارم رفتم ظرفا بشورم اروم نشسته بود تو پذیرایی یهو دیدم رد زیر گریه بعد با دستش روبه روشو نشونم میداد یعنی اون ادیتم کرده

جن های بد، اگه دستم بهشون برسه حسابی تنبیهشون میکنم 😐 اخه جن کجا بود عزیز؟ اصلا برفرض محال وجود دا ...

جن که وجود داره صدرصد توهرمتر مربع خونه ی جن زندگی میکنند( این از خودم نمیگم‌ )بچه ها چشم سومشون هنوز باز می‌تونند حسشون کنند حنا با بچه ها با زی میکنند

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
تاپیکو که خوندم قیافه م این بود😶 مونده بودم چی‌بگم 😂 مادرا توهم های خوبی میزنن واسه بچه هاشون  ...

اها😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻