2777
2789

سیمش از داخل پیچ  دراومده..

میتونم خودمون درستش کنیم? کسی بلده اینجا?!... اگر سیم فاز و نول برعکس نصب کنیم

مشکلی پیش میاد?!

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار سختی نیست،اول فیوز اونجا رو قطع کنین محض احتیاط،بعد درپوش فشاری رو قسمت اصلیش هست با فشار پیچ گوشتی دربیارش،یک یا دوتا پیچ میبینی اونو که باز کنی شل میشه کل پریز،سیم ها رو جا بنداز دوباره محکمش کن،اگرسیم هم از جای اصلی که وصله به خود پریز دراومده اونم پیچ داره اگردوتاش دراومدن جا بنداز و محکمشون کن فوقش فاز و نول اشتباه بستی بعد برعکسشون میکنی کار سختی نیست فقط مواظب باش فیوز قطع کنی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
کار سختی نیست،اول فیوز اونجا رو قطع کنین محض احتیاط،بعد درپوش فشاری رو قسمت اصلیش هست با فشار پیچ گو ...

آره ویدیوشو دیدم آسون بود .. فقط مشکل ام با همون اشتباه وصل کردن فاز و نول بود که گفتم خطر اتصالی و اینا نداشته باشه.... ؟!..اگر اشتباه وصل کنم برق وصل نمیشه دوباره باید از اول باز کنم ببندم درسته؟!...

یه سوال دیگه هم سیمها کامل باید داخل پیچ فرو بره ?! منظورم قسمت لختشه

ممنون 🍀

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 
آره ویدیوشو دیدم آسون بود .. فقط مشکل ام با همون اشتباه وصل کردن فاز و نول بود که گفتم خطر اتصالی و ...

اره اگر هم بیشتر لخت باشه مشکلی نیست فقط با فاصله باشن که اتصالی نکنن،اگرباز و بستنش سخته میتونی تست کنی که درسته بعد کامل ببندی ولی چون نا بلدی بهتره احتیاط کنی و تنبلی نکنی کامل ببندی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻