2777
2789
عنوان

اونایی که قشنگ جواب میدن بیان

180 بازدید | 23 پست

دوستان یک شخص خیلی ناراحتم میکنه ازار روحی بهم میده و دوس دارم ازش فاصله بگیرم

میخوام شکایتشو پیش یک شخص بکنم ولی محترمانه میخوام بگم و میخوام تو صحبتام کلمات قشنگ  و تاثیرگزار بگم و حق رو بدن که باید فاصله بگیرم 

فقط بگم اذیتم میکنه دوس ندارم

یک متن قشنگ کی میتونه بگه؟

خب یکم شفاف‌تر توضیح بده 

مثلا خواهرشوهرته میخوای شکایتشو ببری پیش جاریش؟

یا غریبه‌است

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شحض کیش میشه؟

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

بگو دوست ندارم خیلی باهات هم صحبت بشم چون تو از نظر روحی باعث آزارم میشی همیشه اصل مطلب بدون حاشیه جواب میده 

یاهم کلا دورشو ازش خودش میفهمه دلت نمیخواد همکلام بشی باهاش

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

اینقدر کلی نمیشه گفت

قطعا خودت بهترین متنو میتونی بگی

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
خب ماکه نمیشناسیمت عزیزم خیلی کلی گفتی یکم بتز کن تا توضیح بدیم ک چیا بگی و چطوری بگی

اره عریزم راس میگی

همکارمه اذیتم میکنه همه چیزو بر علیه م نشون میده

میخوام به مافوقم بگم

مافوقم ادم عادلیه

وقتی یک نفر اذیتت میکنه و تو بخوای شکایتشو پیش کسی ببری بدتر میشه

کلا تو این موارد بهتره ن به کسی بگی نه کسی و واسطه  کنی

فقط ارتباطتو کم کن

منم ب دوست دارم همیشه همین بلا سرم می‌آورد 

دیگه خیلی دور شدم جوری ک دو سه هفته ای ی بار پیام

و صحبت،اگه بخای ناله کنی یا حرف بزنی بدتر میگن که این خودش مشکل داره نمیتونه با بقیه بسازه

نه همکارمه پسش مافوق میخوام شکایت کنم

مافوق که بود و چه کرد

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781