2777
2789
عنوان

میخام برای آخرين بار، باردار بشم

375 بازدید | 27 پست

دوتا پسر دارم و میخام برای آخرین بار دلمو بزنم و به دریا و  باردار بشم و از خدا میخام یه دختر صحیح و سالم بهم بده.چون مشکلات زخم دهانه رحم و...... دارم و دکتر میگفت شاید دیگه نتونم. 

برام دعا کنید خیلی استرس دارم. نمیدونم چرا احساس میکنم اخرین فرصته و ممکنه دیگه این فرصت برام پیش نیاد. 

اگه راهکار ی دارید که کمک کنه به جنسیت، بهم بگید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی... ان شالله یه دختر سالم و صالح قسمتتون بشه

راهکار قطعی متاسفانه نیست

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
قشنگم میشه برا من دعا کنی که خدا یه بچه سالم و صالح بهم بده ؟ ۶ ساله اقدامج

سلام عزیز... چند تا راهکار دینی دارم بگم؟ 😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

راهکار قطعی آی یو آی یا آی وی اف

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
الهی هر چه زودتر بحق فاطمه زهرا هر چه زودتر دامنتون سبز بشه

الهی که خدا یه گل دختر سالم و صالح به شما بده یه بچه سالم و صالحم به من 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
قشنگم میشه برا من دعا کنی که خدا یه بچه سالم و صالح بهم بده ؟ ۶ ساله اقدامم

عزیزم اگه اینستا داری پیج bardari.froraرو فالو کن و معجزه های خانم دکتر رو ببین که رایگان همه ی درمانها رو گذاشته،من بعد اسال و نیم زیر نظر ایشون باردار شدم

بگو قشنگم  

امام سجاد(ع) به یکی از اصحاب خود فرمود:برای فرزند خواستن این دعا را هفتاد مرتبه بگو:

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

ایشان بر اساس حدیثی از امام محمد باقر (ع) به جوانان می گفت:هشام دربانی داشت که ثروتمند بود اما بچه دار نمی شد؛ روزی امام باقر (ع) به او فرمود:می خواهی دعایی به تو یاد بدهم که صاحب فرزند شوی؟

دربان گفت:بله. پس امام باقر (ع) فرمودند:در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله)، ده مرتبه (استغفرالله)، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) بجا بیاور و این آیات را بخوان:اسْتَغْفِرُواْ رَبَّکُمْ إِنَّهُ کاَنَ غَفَّارًا یُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَیْکمُ مِّدْرَارًا وَ یُمْدِدْکمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِینَ وَ یجَعَل لَّکمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ یجَعَل لَّکمُ‏ْ أَنهْارًا

دربان این اذکار را خواند و صاحب فرزندان زیادی شد. (مستدرک الوسایل باب نکاح)

یه توصیه دیگه خواندن نماز استغفار هست که مجربه... 

تو گوگل بزنید نماز استغفار آیت الله شاه ابادی 

اینم سایت شه.... از اینجا کپی کردم... انجام بدین ان شالله نتیجه میگیرین، 🤩🤩

https://namnak.com/%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86.p15640