2777
2789
عنوان

متاهلی

730 بازدید | 55 پست

گاهی( شایدم اغلب) احساس میکنم که نیاز دارم یه روانشناس خصوصی استخدام کنم...تا تمام رفتار های من و همسرم رو آنالیز کنه تمام مدت...

و بگه آیا رفتارامون صحیحه در برخورد باهم یا نه؟!

کجا ها ایراد از همسرمه...کجا از منه...

من چه وظایفی در قبال اون دارم و همسرم چطور..

واقعااااا ازدواج و زندگی متاهلی از سخت تریییین کارهاست..

اگه توی تجرد هزااار تا مشکل داشتی...توی تاهل میشه هزااالر و یک....

البته که قابل حل شدنن....فقط راهشو بلد نیستیم..

کاش میشد واقعا که آدم به طور بای دیفالت...روانشناس باشه :)

هعی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا متاهلی انقدر سخته؟ 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍

چرا انقد ب خودت سخت میگیری 

اگه تلگرام داری برو تو کانال سیاست های خانومی و ببین چجوری باید رفتار کنی با همسرت 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

شما بیشتر از هرکس دیگه ای میتونی به خودت کمک کنی. هرکسی ته و توی وجدانش میدونه کدوم رفتار غلط رو داره کدوم خصلت بد رو داره. بهترین روانشناس برای زن و شوهر خودشونن و مکالمه بین خودشون. روانشناس نمیتونه به شما بگه چه وظایفی در مقابل همسرتون دارید؟ چون تو فکر همسرتون نیست، ولی شما و همسرتون میتونین در این مورد گفتگو کنین و از نیازای همدیگه اگاه بشید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا انقد ب خودت سخت میگیری  اگه تلگرام داری برو تو کانال سیاست های خانومی و ببین چجوری باید رف ...

بلدم بخدا...کلی عشوه و طنازی و فلان و بیسار بلدم...

من روابط احساسی و خصوصی رو کاری ندارم..

من راجع به رفتارهای منطقی و زندگی روزمره و روتین صحبت میکنم...اینکه مثلا فلان رفتار همسرم به مزاجم خوش نمیاد...ایراد از منه یا ایراد از ایشون

واقعا متاهلی انقدر سخته؟ 

از نظر من نه. البته قبول دارم چند وقت اول زندگی صبوری و گذشت لازمه تا زن و شوهر با هم هماهنگ بشن. برای ما حدود دو سال زمان برد. ولی خب الان بهترین دوست همدیگه شدیم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شما بیشتر از هرکس دیگه ای میتونی به خودت کمک کنی. هرکسی ته و توی وجدانش میدونه کدوم رفتار غلط رو دار ...

حرف شما صحیح..

ولی چطور میشه از مغز یه مرد اطلاع پیدا کرد؟!

من رفتارهامو آنالیز میکنم...و غلط هاشو حذف میکنم و اصلاح...

اما گاهی میشه که یه رفتار از نظر من ۱۰۰ درصد منطقی و عاقلانه و درسته...اما از دید همسرم نه...

از نظر من نه. البته قبول دارم چند وقت اول زندگی صبوری و گذشت لازمه تا زن و شوهر با هم هماهنگ بشن. بر ...

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشی! خدایی من اینجا یه چیزایی میبینم دیگه کلا میترسم از ازدواج 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍
تمام موضوعات دکتر هلاکویی رو دنبال کن مطمعن باش کمکت میکنه ازپسش بربیای

ممنونم ازت...ولی اگه فقط من شنونده باشم بازم میتونه کمک کننده باشه؟

همسرم علاقه ای به مطالب روانشناسی نداره(البته اغلبه مردا علاقه ندارن و خودشون رو دانای کل میدونن🤦🏻‍♀️)