2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک ۲۱ ماهه

308 بازدید | 26 پست

سلام،پسر ۲۱ ماهه دارم که جز ماما،جیز،حموم،ددر،نه،چیزی نمیگه،تو روز خیلی صدام میکنه و میگه ماما،وقتی که صداش میزنم اگر تلویزیون تماشانکنه سرشو برمیگردونه،خیلی نگرانشم،اصلا نمیدونم چیکار کنم،دلم اشوبه،نمیدونم کی میخاد حرف بزنه،اگر کسی تجربه ای داره کمکم کنه لطفا

پسره دختردایی من تا ۷ سالگیش کلا سایلنت بود بعد مثل بلبل شروع کرد حرف زدن اصولا پسرا دیر زبون باز میکنن جای نگرانی نیس - کلمات راحت و تک بخشی رو بهش یاد بدین و چندین بار تکرار کنید 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=224437720]پسر منم۱۸ ماهیت حرف نمیزنه، خیلی ناراحتم،مخصوصا که منظورش رو نمیتونه برسونه، پزشک هم بردم گفتن فعلا ...[/QUOTمنم خیلی نگرانم،مخصوصا اینکه  بقیه میگن چرا حرف نمیزنه،دلشورمو بیشتر میکنن

[QUOTE=224437720]پسر منم۱۸ ماهیت حرف نمیزنه، خیلی ناراحتم،مخصوصا که منظورش رو نمیتونه برسونه، پزشک ه ...

پیرمون میکنن تا بزرگ شن، منم هر روز دارم کلی باهاش حرف میزنم و بازی های مختلف میکنم، ولی اصلا پیشرفتی نداره، 

اسم خیلی از چیزها رو میدونه،تلویزیون رو روشن میکنه و شبکه پو یا رو میاره،بعد کنترلو میندازه اون ور،هر چیزی که بهش میدم بهم نشون میده که اسم شو بگم،ولی حرف نمیزنه،فکر و خیال میکنم همش

پیرمون میکنن تا بزرگ شن، منم هر روز دارم کلی باهاش حرف میزنم و بازی های مختلف میکنم، ولی اصلا پیشرفت ...

اره باور کن،همش فکر میکنم من سر بارداریم قرص اهن و .. مرتب نخوردم برای همین اینجوری شده،حالا بچه شما هنوز وقت داره،هیچی نمیگه؟

اسم خیلی از چیزها رو میدونه،تلویزیون رو روشن میکنه و شبکه پو یا رو میاره،بعد کنترلو میندازه اون ور،ه ...

پسرمنم منظورمو میفهم، دستور پذیری داره، ولی صحبت نمی‌کنهاللن دیدم نوشتید تیک عصبی، پسر منم یه حرکات تیک مانند داره که خیلی نگرانم کرده

اره باور کن،همش فکر میکنم من سر بارداریم قرص اهن و .. مرتب نخوردم برای همین اینجوری شده،حالا بچه شما ...

مندکه همه قرصا رو سرموقع خوردم، نگران نباش ربطی ندارد ب اون، مثلا بابا ماما، غذا میگه ولی فقط کلمه رو میگه نه اینکه مثلا منو ماما صدا کنه، وقتی میگم تکرار می‌کنه همین

پسرمنم منظورمو میفهم، دستور پذیری داره، ولی صحبت نمی‌کنهاللن دیدم نوشتید تیک عصبی، پسر منم یه حرکات ...

تیک عصبی نمیدونم چی بود،بازی بود براش!از بچه ها دیده بود یاد گرفته بود ،فقط یکی دو روز بود،نذر و نیاز کردم دارشتم دیوونه میشدم دیگه تموم شد،فکر میکنم خیلی وسواس گرفتیم،شما هم احتمالا خیلی تو رفتاراش دقت میکنین،برای حرف نزدنش به دکتر گفتم گفت تا سه سالگی وقت داره،ولی تا اون موقع من چجوری تحمل کنم

تیک عصبی نمیدونم چی بود،بازی بود براش!از بچه ها دیده بود یاد گرفته بود ،فقط یکی دو روز بود،نذر و نیا ...

اره حرف که قطعا میزنن، نگران اون نباش ولی هرچی زودتر حرف بزنن راحت تر میشیم دیگه، مثلا پسر من بهونه میگیره وقتی منظورش رو نمیفهمم، اگه حرف بزنه خب نصف مشکلاتش حل میشه، 

تیک هم جلوی آینه می‌ره بیشتر شبیه شکلک درآوردن برای خودش انجام میده، یا وقتی خودشو توی گوشی میبینه شکلک درمیاره

اره حرف که قطعا میزنن، نگران اون نباش ولی هرچی زودتر حرف بزنن راحت تر میشیم دیگه، مثلا پسر من بهونه ...

خوب اون که تیک نیس عزیزم،توام حساس شدی مثل من،پسر من خیلی ام شیطونه،به همه چی دست میزنه،وقتی باهاش حرف میزنین بهتون محل میده؟یا صداش میکنی توجه میکنه؟

خوب اون که تیک نیس عزیزم،توام حساس شدی مثل من،پسر من خیلی ام شیطونه،به همه چی دست میزنه،وقتی باهاش ح ...

آره حساس که شدم، ولی چون پدرش تیک عصبی ارثی داره بیشتر حساس و نگران هستم،

صداش میکنم برمیگرده، و دستور میدم کوش میده ب شرطی که حواسش ب چیزی بند نباشه وگرنه هرچی صداش کنم برنمی‌گرده، تمرکزش پایینه، خیلی هم بازی های تمرکزی میکنم باهاش ولی کلا تمرکزش پایینه، و برای همین دکتر بهش قطره امگا سه داده ولی نمیخوره