2777
2789
عنوان

خواب کوتاه و سبک نوزاد دو ونیم ماه

5741 بازدید | 25 پست

سلام دوستان. پسرم دو و نیم ماهشه خواب شبش کلا ۴۰ دقیقه هست. بیدار میشه و بعد ۲۰ دقیقه کمی شیر خوردن و بغل و تکون دوباره میخوابه و دوباره ۴۰ دقیقه نهایت یکساعت بعد بیدار میشه. کولیک نداره. رفلاکس هم نداره یا اگر داره خفیف هست. از تجربیات خودتون میگین شاید من کار اشتباهی انجام میدم.

سير نميشه

شیر خشک میخوره زیاد هم میدم مثلا دکتر میگه ۹۰ سی سی من ۱۰۰ سی سی میدم. کلا هرچقدر بخواد میخوره. یعنی سیر نمیشه؟ از کجا بفهمم سیر میشه یا نه؟ وزنگیری خوبی هم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بار بيدار ميشه كل ١٠٠ تارو ميخوره؟

اول شب همشو میخوره نهایت یک ساعت و نیم میخوابه. دفعات بعدی یا نصفشو میخوره یا همشو. دقت کردم کلا تاثیری نداشته وقتی ۲۰ سی سی میخوره با وقتی که ۹۰ سی سی میخوره یه اندازه میخوابه.

شیر خشک امتحان گردی؟دختر منم اینجور بود بمیرم سیر نمیشد.شیرخشک که دادم.دیگه یه ض ب میخوابید فقط صبح ...

اره عزیزم کلا شیر خشک میخوره. خوش به حالتون. جوری شده که اصلا باور نمیکنم بچه ۵ساعت بخوابه😭😭

اول شب همشو میخوره نهایت یک ساعت و نیم میخوابه. دفعات بعدی یا نصفشو میخوره یا همشو. دقت کردم کلا تاث ...

خب ببين ي مشكلي هست قطعا.

يا گرمش ميشه

يا شيرش برميگرده

يا دست و پاش يهو ول ميشه ميپرم از  خواب

يا افتازع روي فاز پر خوري

پستونك ميدي؟

با گريه بيدار ميشه يا عادي؟

بدون شير نميتوني بخوابونيش؟

💕

اره عزیزم کلا شیر خشک میخوره. خوش به حالتون. جوری شده که اصلا باور نمیکنم بچه ۵ساعت بخوابه😭😭

بچه ای که شیرخشک میخوره سیر میشه نباید ۴۰دقیقه بعد بیدار شه.اینسری بیدار شد بش شیر نده بغلشم نکن بزار خودش خودشو اروم کنه.شاید فقط بدعادت شده

خب ببين ي مشكلي هست قطعا. يا گرمش ميشه يا شيرش برميگرده يا دست و پاش يهو ول ميشه ميپرم از  خ ...

اره دستاش میپره منم میبندم.

پستونک به زور میخوره اونم وقتی شیر خورده باشه برای خوابیدن به زور پستونک میگیره.

کلا اینجوریه که نیم ساعت خوابه حدود نیم ساعت نق میزنه بعد با گریه بیدار میشه. بدون شیر خوردن هم راضی نمیشه حتی شده ۱۰ سی سی باید بخوره ولی پستونک نمیگیره. یه بار نمیدونم چطور شد پستونک راحت گرفت و ۳ ساعت خوابید ولی فقط همون یه بار شد.

کلا ۲۴ ساعت این مدلیه که دلش میخواد هر یکساعت شیر بخوره. روزا به زور سرگرمش میکنم یا میخوابونمش تا عقب بیفته ولی شبا دیگه نمیشه هم خستم هم اون خیلی گریه میکنه

بچه ای که شیرخشک میخوره سیر میشه نباید ۴۰دقیقه بعد بیدار شه.اینسری بیدار شد بش شیر نده بغلشم نکن بزا ...

اولش چند دقیقه نق میزنه توجه نمیکنم تا بخوابه ولی بعدش تبدیل به جیغ و داد میشه. یعنی وقتی گریه شدید میشه کاری بهش نداشته باشم اروم میشه واقعا؟

اره دستاش میپره منم میبندم.  پستونک به زور میخوره اونم وقتی شیر خورده باشه برای خوابیدن به زور ...

خب معلوم شد

عادتش دادي له اين كار و اصلا خوب نيست

و احتمالا رفلاكس هم داره.

پستونك ارتودنسي اونت يا بي بي لند شماره صفر بخر

با اب قند شيرين كن يا وقني شيشه دهنشه از بغل پستونك بزار شيشه رو بگير ازش.

سه روز مداومت كني ياد ميگيره.

خواب عميق خيلي توي رشد تاثير داره

💕