2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره روز چند سیکلش اقدام کرده باشه. ،بی بی چک بعد از لانه گزینی نشون میده ، یعنی تقریبا دو هفته بعد از تخمک گذاری ، که میشه مصادف با زمان موعد بعدی 

بگو اگه روزی که باید پریود بشه نشده ، اون رپر یا چند روز بعدش بزنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
آهان ، پس اگر پریود بشه منتفی

پریود شده مگه بعدش ؟ نکنه لک لانه گزینی بوده

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مگ بارداربشی باید لانه گزینی بشه؟

اره ، ببین تخمک توی لوله فالوپ قرار داره ، بعد اسپرم اگه بهش برسه توی لوله فالوپ لقاح صورت میگیره ، بعد که لقاح صورت گرفت بهش میگن زیگوت،زیگوت هی تقسیم سلولی می‌کنه و بزرگتر میشه و همینطوره که بزرگتر میشه کم کم میاد سمت رحم ، تو این مرحله بهش میگن بلاستوسیت ، بعد این بلاستوسیت میاد خودشو با استفاده از رگهای خونی به رحم متصل می‌کنه یعنی یه کوچولو رحم رو می‌شکافه تا بهش متصل بشه، یعنی لانه گزینی می‌کنه ، این باعث کمی خونریزی میشه  ، بهش میگن لک لانه گزینی که با خونریزی پریود متفاوته، تو گوگل بزنی تفاوتشان رو توضیح میده 

میگه روز نهم اقدام کرده، الان پنج روز دیگه وقت پریودشه 

خب پس زوده ، صبر کنه ، فقط روز نهم اقدام کرده ؟ 

بایدحتما خون بیاد؟ من ک ۴روزرد شده ازپری خون نیومده یعنی باردارنیستم؟

نه عزیزم حتما نباید خون بیاد این خون واسه همه نیست 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍