2777
2789

دوستان آشنا به مسائل حقوقی

چطور باید مهریه رو بخشید؟

من ازطریق ثبت مهرمو اجرا گذاشته بودم وبغد برگشتم به زندگی،ازثبت برگه سازش گرفتم

اونجا گفتن،فقط دیگه مهرت رو نمیتونی ازثبت پیگیری کنی،اما مهریتو داری

اما من همش میترسم نکنه شوهرم بره ومهرمو دستکاری کنه،

لطفا هراطلاعاتی دارید،دریغ نکنید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وکیل هستم

ممنونم،میشه روالش رو بگید

کلا برای بخشیدن مهریه حتما باید خود خانوم حضورداشته باشه؟مثلا آقا نمیشه یه زن دیگه رو ببره،اون خانوم وانمود کنه که همسراین اقاس وبگه اومدم مهریمو ببخشم؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اصلا مهریه رو نبخش ، در صورت فوت همسر یا ازکارافتادگی  یا ورشکستگی همسرت ، مهریه خیلی بدرد میخوره ،یا برای حضانت بچه ها ، یا اگر بخوای به شهر دیگه بری که راضی نباشی میتونی اول مهریه رو بگیری 

من وکیل هستم

یه سوال دیگه هم دارم،ممنون میشم پاسخ بدین

من ناشزه شدم،البته توی اجرای احکام گفتن،دیگه نمینویسیم ناشزه،فقط می‌نویسم عدم تمکین

بعد وقتی من برگشتم،اجرای احکام یه برگ نوشت که آقا اومده،گفته که همسرم برگشته،وعدم تمکین خانوم ملغی میشه،همین کافیه؟از یه وکیل پرسیدم گفت که بایدمینوشت ناشزش باطل میشه!!!!!

راستی شوهرم حتی باهمین عدم تمکین حکم ازدواج هم گرفت،توی دادگاه قاضی ازش پرسید،خانومت ناشزه شده،گفت بله!یه سری برگه نشون قاضی داد

من ازچه راهی بفهمم که برام برگه نشوز صادرشده؟؟؟؟ازاجرای احکام هم خوشم نمیادبپرسم،چون زن ستیزه!

اصلا مهریه رو نبخش ، در صورت فوت همسر یا ازکارافتادگی  یا ورشکستگی همسرت ، مهریه خیلی بدرد میخو ...

نه بابا نمیبخشم دقیقا به همین دلایلی که گفتین

ممنونم،میشه روالش رو بگید کلا برای بخشیدن مهریه حتما باید خود خانوم حضورداشته باشه؟مثلا آقا نمیشه ی ...

خیرباید باکارت ملی باشین..کارت ملیتون دردسترس خیلی نزارین

خدا❤️❤️❤️
خیرباید باکارت ملی باشین..کارت ملیتون دردسترس خیلی نزارین

اهان،کارت ملی وشناسنامم که همیشه خونه مادرم

اهان،کارت ملی وشناسنامم که همیشه خونه مادرم

خوب پس خیالت راحت ، هرچیم داد اول بخون بعد امضاکن ...من اجراگذاشتم گرفتمم میدونم ...بعدها میتونی بازهم ازطریق سامانه خدمات قضاییا هم دادگاه اقدام کنی ، الان تمکرزت بزارروزندگیت دیگ ب اینا فکر نکن ،الان ی فرصت بخودتون دادین تلاشت بکن ،باورکن همه مردا ی جورن همشون فقط زن اروم و صبورو باسیاست ازمرد ی ادم خوب میسازه زن سرکش بابچه بازی و بی احترامی کل کل از همون مرده خوب یه دیو میسازه، ذاتشون یه چیزه از دم

خدا❤️❤️❤️