2777
2789
عنوان

بچه ها این کلاه برداریه بود که...

82 بازدید | 2 پست

پیام میومد از دادگاه شکایت دارین ۲هزارتومن بریزین متن شکایت ارسال شه ...

مابه دلایلی تو چاه این قضیه افتادیم

و۸میلیون ۲میلیون ۲میلیون به صورت کارت هدیه از حسابمون برداشتن.یعنی هی پیام میومد کارت هدیه برای شما صادرشد بعد۲میلیون کم می شد 

ولی شانس آوردیم همسرم سریع خودش ورسوند به بانک و برعکس رئیس خنگ واحمق بانک یکی از کارمندا خدا خیرش بده باکلی تلفن فهمید کارت هدیه ومیشه مسدود کرد و مسدود کردش و نتونسته بودن پول و بردارن بایه سری نامه نگاری برگردوندن ب حساب خودمون...

خواستم بگم حتی رئیس بانک هم نمیدونست چیکار کنه واین که کارت هدیه ومیشه مسدود کرد اگر خدایی نکرده این اتفاق براتون افتاد سریع اقدام کنید

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

من اصلن پیام باز نمیکنم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من اصلن پیام باز نمیکنم

منم همینطور 

ولی کسایی که شاغل وبیرون از خونن

مخصوصا اگر کارشون پرتنش باشه واحتمال این شکایت ها تو کار وزندگیشون باشه ب خاطر پیش زمینه ذهنی میفتن توتله

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.