2777
2789
عنوان

خسته از مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 73 پست
تقصیر خواهرته که داماد به خودش اجازه داده اینو بگه واقعا که آدم میمونه چی بگه

بنظرتون چه رفتاری داشته باشم دیگه لقمه اخری رو کزاشتم‌تو سفره و نخوردم و بلند شدم‌رفتم حالا بنظرتونکفردا نرم سر سفره ؟ خودم تنها بخورم از قبل اره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه شیر میدم بعد سر سفره خواهر و دامادمون همش بهم‌میگن خیلی غذا میخوری امشبم داشتم میخوردم خیی هم ...

اولا ک کسی ک شیر میده واقعا بدنش میکشه! بگو اگه ی ذره علم پزشکی داشته باشین باید فهمیده باشین ک بدن ی خانوم شیر ده بیشتر نیاز داره ک غذای ۲ نفر رو تامین کنه 

ضمنا اگر دست کردم توو بشقاب شما اونوقت بیاین اعتراض کنین

بنظرتون چه رفتاری داشته باشم دیگه لقمه اخری رو کزاشتم‌تو سفره و نخوردم و بلند شدم‌رفتم حالا بنظرتونک ...

اره کار خوبی میکنی ،باهاشون سرسنگین باش،باور کن‌من بودم بشقابو میکردم تو دهن جفتشون

اولا ک کسی ک شیر میده واقعا بدنش میکشه! بگو اگه ی ذره علم پزشکی داشته باشین باید فهمیده باشین ک بدن ...

بنظرتون  فردا زودتر بلند شم سر سفره ؟ دیگه خیلی همش دارن مسخره میکنن میگن همش من میخورم خیلی خوردن‌من به چشمشونه ولی خودشون هرچی بخورن به چشم نمیاد

اولا ک کسی ک شیر میده واقعا بدنش میکشه! بگو اگه ی ذره علم پزشکی داشته باشین باید فهمیده باشین ک بدن ...

حالا من دوقلوهام شیر خشکی ان پدرشوهرم فک میکنه شیر خودمم میدم ،بعصی وقتا میرم شهرستان خونه شون کلی برام غذا میکشه همش میگه تو شیر میدی باید زیاد بخوری همه از خنده ریسه میرن

پدرت هم می‌شنوه مادرت که چی میگن 

مامانم گفت چکارش دارین بخوره نوش جونش اونا همش‌ میگن ولش کنی همشو میخوره منم دیگه لقمه اخری گزاشتم و بلند شدم گفتم اره سیر شدم حواسم نبودم دارم اضافه میخورم دیگه