2777
2789

من دفعه پیش برام ننوشته بودن ولی اینبار گفتن باید روزی دوبار دور ناف بزنم میدونید برای چیه ؟ آخه تو نت نوشته برای رقیق شدن خونه ولی آسپرین هم داده بهم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

من تو بارداری میزدم 

کلا برای بهتر شدن جریان خونه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداری میزدم  کلا برای بهتر شدن جریان خونه

شما روزی دوتا میزدی ؟ بعدش کمپرس سرد بزارم یا گرم برای رفع کبودی؟

غلظت خون باعث سقط جنین میشه، وکم تحرکی موقع استراحت هم غلظت خون میاره به علاوه داروهای هورمونی

ممنون برام دعا کن مثبت بشه اینبار

من تو بارداری قبلیم میزدم تو این بارداریمم میزنم تا چهار ماهگی میتونی تو شکمت بزنی بعدش دیگه نه  تو پا و دستت بزن کبود ک میشه ولی بعد اینا همش برات خاطره میشه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

اره هر ۱۲ ساعت نه کمپرس نمیذاشتم خیلی کم کبود شد اما رفع شدن 

بهتر تا میتونی هوای توشو خالی کنی اخرش یه ذره هوا میمونه ک اونو بده ته سرنگ بعدم ب هوا رسیدی دیگه تخلیه ش نکن 

من شوهرم یاد گرفت خودش میزد بعد خیلی حساس بود رو هواش برا همین اینجوری میزد و کبودیام خیلی خیلی کمتر بود 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

ببین تو بازو اگه میزنی حتما باید زاویه ۴۵ درجه باشه رعایت نکردن هر کدوم از اینا باعث کبودی میشه 

تو رون پا باید ۹۰ درجه باشه 

شکمو نمیدونم دیگه

ببین تو بازو اگه میزنی حتما باید زاویه ۴۵ درجه باشه رعایت نکردن هر کدوم از اینا باعث کبودی میشه  ...

ممنون از راهنمایت عزیزم بله گفتن وقتی کبود شد تو بازو و ران بزنم تا کبودی شکم بهتر بشه دوباره تو شکم بزنم ولی من تو ران رو اصلا نمیتونم تحمل کنم باز تو شکم و بازو برام قابل تحمل تره لطفا برام دعا کن اینبار مثبت بشه راحت بشم 

ممنون از راهنمایت عزیزم بله گفتن وقتی کبود شد تو بازو و ران بزنم تا کبودی شکم بهتر بشه دوباره تو شکم ...

واسه من خدایی دردی نداشت اصلا اینم بگم رو بازو اگه خودت بزنی درد میگیره اگه یکی دیگه بزنه چون زاویه ش ۴۵ درد نمیاد اصلا

واسه من خدایی دردی نداشت اصلا اینم بگم رو بازو اگه خودت بزنی درد میگیره اگه یکی دیگه بزنه چون زاویه ...

تو شکم هم زاویه ۴۵ دیگه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم