2777
2789
عنوان

کی هفته ۶ لک دیده ولی بچش سالم مونده؟؟؟ثواب میکنید اگ جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
من دوبار داشتم رفتم سونو سالم بود قلبشم میزد 😍

هفته چند لک دیدی؟چه رنگی؟ دردم داشتی؟ من زیر دلم تبر میکشه

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسربود.

خداحفظ کنه بچه هاتونو عزیزم میشه برام دعا کنبد؟

من ی دختر خوشگل دوسالونیم دارم این بارداریم بدون برنامه ریزی شد ولی دلم نمیاد چیزیش شه

خداحفظ کنه بچه هاتونو عزیزم میشه برام دعا کنبد؟ من ی دختر خوشگل دوسالونیم دارم این بارداریم بدون بر ...

ممنون عزیزم زنده باشی.اتفاقامنم دخترم دوسال ونیمش بودکه سرپسرم باردارشدم میگن اوایل لکه بینی بیشتربرای نوزادپسرهست.انشالله سالم بغل بگیریش 

دنیای من ریحانه ورضا😘
ممنون عزیزم زنده باشی.اتفاقامنم دخترم دوسال ونیمش بودکه سرپسرم باردارشدم میگن اوایل لکه بینی بیشتربر ...

ممنون عزیزممم 

هفته چند لک دبدی عزبزم؟ قهوه ای رنگ بود؟ درد پریود هم داشتب؟

من همه مدل لکه بینی داشتیم. روشن تیره قرمز. قهوه ای. لخته رقیق. اما خداروشکر چیز خاصی نبود. لک قهوه ای بهتر از لک روشن هست