2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😩😩😩ای بابا حتما اشتباه کردمـ ببخش  ولی حالا ی بار دیگ تست بزن ببینـچی میشه

اره فردا میخرم ،من ماه قبل ۱۴ تا ۱۸ پریود بودم 

کلا ۴ روز پریود بودم هرماهم مرتب پریود میشم ،اما با وجود اینکه همیشه جلو گیری با ک ا ن د و م دارم چند روزیه صبا یکم حس حالت تهوع دارم ،همش میترسم نکنه حامله باشم ،ببخشیدا ،ولی همیشه ام چک کردم پاره نبودنه ک ا ن دوم رو

اره فردا میخرم ،من ماه قبل ۱۴ تا ۱۸ پریود بودم  کلا ۴ روز پریود بودم هرماهم مرتب پریود میشم ،ا ...

نمیدووونم والا عزیزم 

ولی خدا ک بخواد میشه دیگ 

حالا بزا ی دوروز دیگ دوباره تست بزن ببین چی میشه ایشالله ک خیره 😊😗

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
نمیدووونم والا عزیزم  ولی خدا ک بخواد میشه دیگ  حالا بزا ی دوروز دیگ دوباره تست بزن ببین ...

وای اصلا نمیخوام حالمه باشم ،با اینکه خونه و ماشین و اینام همه چی خداروشکر داریم ولی فعلا ۳ ماهه عروسی کردیم نه من نه شوهرم فعلا اصلا تو فکرش نیستیم درس دارم فعلا

وای اصلا نمیخوام حالمه باشم ،با اینکه خونه و ماشین و اینام همه چی خداروشکر داریم ولی فعلا ۳ ماهه عرو ...

قربوووونت برم الهی خیلی سخته ولی اگ خدا خواسته براتون نگهش دارین قدمش مبارک باشه واستون انشالله یا اومدنش زندگیتون رونق بگیره و مشکلات شمام حل میشه 

دانشجویی؟

قربوووونت برم الهی خیلی سخته ولی اگ خدا خواسته براتون نگهش دارین قدمش مبارک باشه واستون انشالله یا ا ...

نه ازمون وکالت دارم ،خدا کنه نداشته باشم اصلا نمیشه نگهش دارم بخدا دعا کنسو برام

نه ازمون وکالت دارم ،خدا کنه نداشته باشم اصلا نمیشه نگهش دارم بخدا دعا کنسو برام

😀😀😗موفق باشی گلم 

هرچی ب صلاحته پیش بیاد برات عزیزکمـ😚