2777
2789

این چههههه کاریه اخه با نوزاااد

ببرید دکتر دارو میده خوب میشه

مادر هم سردی بخوره گرمی نخوره یا اینکه شیر خشک بدید زود خوب شه

تا دارو هست و امکانات چرا با نوزاد این کارو میکنید

خدایا شکرت   قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...   

سلام عزیزم لطفا ببرش دکتر و نوزادتو دست طب سنتی و.....نسپر که میگن حجامت کنی یا نمیدونم آب انار بهش بدی و.....من واسه بچه م دستگاه اوردم تو خونه گذاشتم ۲ روزه کلا برطرف شد,زردی خیلی مسئله مهمی لطفا جدی بگیر ,بردیش ازمایش ببینی عدد زردیش چقده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بردم عزیزم خیلی خوب بود از دوازده اومد رو پنج هیچ ضرریم نداره بچه هم اذیت شدنش ی لحظه س تا اینکه دوروزه زیر دستگاه باشه لااقل برا من اینطور بود چون بچم زیر دستگاه خیلی بی قرار بود تصمیم آخر با خودته 

فقط بعدش باید مراعات کنی من نکردم باز برگشت الان دارم بهش قرص میدم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
این چههههه کاریه اخه با نوزاااد ببرید دکتر دارو میده خوب میشه مادر هم سردی بخوره گرمی نخوره یا این ...

هنوز نبردم 

ولی خب اگر جواب بده بنظرم بهتر از این هست یه روز درمیون از نوراد یه سرنگ خون بکشن 

البته تحقیق میکنم ولی تصمیم نگرفتم 

دائم سردی میخورم عرق کاسنی عرق شاطره 

آب انار 

ترنجبین هم خودم هم نوزاد ولی نمیدونم چرا نمیاد پایین 

روی نه از زیر دستگاه اوردیم بیرون امروز دوباره چهارده بود 

سلام عزیزم لطفا ببرش دکتر و نوزادتو دست طب سنتی و.....نسپر که میگن حجامت کنی یا نمیدونم آب انار بهش ...

تحقیق میکنم عزیزم امروز هفده روزشه  با عدد هشت از بیمارستان مرخص شد 

بعدش آز گرفتیم دوروز بعدش شده بود ده 

که گفتن دستگاه نمیخواد و اوکیه 

دوباره دوروز بعدش بدون دستگاه اومد روی نه 

حالا دوباره بعد سه روز امروز از گرفتیم شده چهارده

فقط سردیجات میخورم سردرد دارم شیرم کم شده و نهایتا بچه خوب نشد

شیشه نمیگیره با قطره چکون میدم شیر خشک  کاچی روز اول زایمان در حد دوقاشق خوردم دائما کاسنی می ...

بببخش منظورم شیرخشک بود با ترنجبین خودت بخوری عالیه 

برا بچه شنیدم ندی بهتره آب انارو لیموشیرینم خودت بخور ی مدت رعایت کن تا برنگرده

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من بردم عزیزم خیلی خوب بود از دوازده اومد رو پنج هیچ ضرریم نداره بچه هم اذیت شدنش ی لحظه س تا اینکه ...

سلام ببخشیدچه دکتری برا بچتون قرص داد اسم قرصش چیه؟آخه بچه من دوماهشم تموم شد هنوز زردی داره همه نوع آزمایشی دادیم هیچ مشکلی نداشت

برای برگشت ضررهای مالیم یک صلوات مهمونم میکنی؟