2777
2789
عنوان

بیاید کمکم ترخدا بگید چیکار کنم

23 بازدید | 0 پست

سلام خسته نباشید من ۱۸ سالمه بذارید از اول شروع کنم من از بچگی آدم هنرمندی بودم تعریف از خود نباشه طراحی لباس میکردم عکاسی نقاشی حتی دیوار خونه های اقوام رو من رنگ میکردم از گوشی و اندروید اینا هم سر در میاوردم اما ریاضیم ب حد مرگ ضعیفه خلاصه زمان انتخاب رشته شد راستش من هرکیو می‌دیدم می‌ره هنرستان یا پولشا داشت یا براش مهم نبود کار گیرش میاد یا ن من خیلی برام مهم بود سر کار برم چندنفر هم تو فامیل داشتیم هنرستان بودن بعد دانشگاه بیکار مونده بودن واسه همین من اصن سمت هنرستان. نرفتم ریاضیمم خوب نبود رفتم تجربی اما چی بگم از همون اول درجا و اصن خوب پیش نرفتم پارسال کنکور قبول نشدم الان دوباره میخام بدم ولی ناامیدم اصن حس میکنم هیچ استعدادی ندارم هیچ علاقه ای ندارم فقط دوست دارم مهاجرت کنم تنها کاریم ک از دستم بر میاد اینه برم دانشگاه آزاد رشته مهندسی کامپیوتر یا کنکور هنر بدم ک بعدشم بازم نمی‌دونم چی بخونم هنر ک هم ک‌از لحاط کاری اوکی باشه یا برا مهاجرت خوب باشه میمونه دانشگاه آزاد ولی کنارش یه کاری هم هنری یاد بگیرمیا مثلا یه کسب کاری راه بندازم اصن خودما گم کردم نمی‌دونم چیکار کنم اگه میشه کمکم کنید