2777
2789
عنوان

بیاین تاپیک میخ نداره😑😐

241 بازدید | 37 پست

جواب آدمو که نمی‌دید 😐 حداقل بیاید 

از سوتی های دوران نامزدی . عقد . یا اوایل ازدواجتون تعریف کنید حال و هوامون عوض بشه 🙄😄

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

شوهر ندالم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای یه میخ بود اینجا🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من سوتی ندادم تا حالا 😂💔

مگههه میشه امکان ندارههه

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

ی بار داشتم تو حیاط با صدایه بلند اهنگ میخوندم شوهر همسایمونم رو پشت بوم نشسته بود نگاه میکرد

حالا اون وسط مسطاااا ازخودم عدا درمیوردم🤦‍♀️😂😂🤪✌

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
وااای یه میخ بود اینجا🤣

نه آذر جوون😜 کوو؟😂

هر وقت به اون مرحله رسیدم چشم  فعلا فقط میتونم خاطرات شیشه شیر و پستونکم رو بگم😂

بگو همونم غنیمته😂