سلام خانوما من یه دختر و یه ساله و نیم دارم و تا یه هفته پیش طبیعی جلوگیری میکردم و الان شروع کردم قرص میخورم....از روز ۵ پریودم شروع کردم و تو یه ساعت مشخص میخورم.... حالا سوالم اینه که باید تا کی با یه روش دیگه جلوگیری کنم.... و به نظرتون روش قرص خوردنم درست بوده؟؟؟و این که قرص رو که کامل خوردم و تموم شد بعدش دوباره کی شروع کنم؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
قرص نخور تو رو خدا هزار تا عوارض داره من الان دارم میخورم چون بی احتیاطی کردم مجبورم ولی تموم بشه دیگه نمیخورم با همون روش طبیعی من پنج سال طبیعی جلوگیری کردم قرص چیه آخه خصوصا که من بچه ندارم و ممکن نازایی بگیرم
قرص نخور تو رو خدا هزار تا عوارض داره من الان دارم میخورم چون بی احتیاطی کردم مجبورم ولی تموم بشه دی ...
منم طبیعی جلو گیری میکردم عزیزم ولی ماه قبل پریودم افتاد عقب خیلی ترسیدم که دوباره باردار شده باشم میخواستم برم دستگاه آی یو دی بزارم گفتن اون هم خیلی ضرر داره آخه دیگه چکار کنم
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.