2777
2789

من دخترم سال دیگه میره مدرسه الانم میره پیش دبستانی ولی چیزای خیلی سطحی یادشون میدن من خودم ریاضی اول رو یاد دخترم میدم خودش خیلی دوست داره الان جدول شگفت انگیز رو به آسونی حل میکنه به نظرتون کارم اشتباهه

وای نکن اینکار رو فردا سر کلاس مثل پسر البته من به خدا اصلا یادشم ندادم ولی خودش  یاد داره و  زودتر حل میکنه بعد حوصله اش سر میره ادابازی درمیاره 

اخرش برچسب ناسازگاری میزنن به بچه ام 

من دخترمو پیش دبستانی ثبت نام نکردم خودم کتاب گرفتم باهاش کار میکنم

خیلی از کلمات فارسی رو میتونه بخونه و بنویسه

کتاب ریاضی و علوم و فارسی پیش دبستانی گاج رو گرفتم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره کارت اشتباهه

اولا که روش تدریس معلم ها متفاوته و طبق اصول خاصه

دوما که این همه عجله برای چیه

بذار بچه خوش باشه راحت باشه همه اینا رو به وقتش یاد می گیره

امسال آخرین سالیه که می تونه کامل آزاد باشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اموزش دادن تو‌ خونه اشتباهه. چون نحوه تدریس معلم با چیزی که تو‌خونه هست متفاوته و بچه گیج میشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

حروف اصلا یادش نده به هیچ وجه فقط لوحه نویسی اگه بلدی زیبا نویسی باهاش کار کن 

کتابای مهرسا افزایش دقت و توجه و تمرکز کار کن 

باشگاه مغز کار کن 

اعداد و جمع و تفریق مفهومی کار کن 

زبان کار کن ولی کتاب کلاس اول کار نکننننن

حروف اصلا یادش نده به هیچ وجه فقط لوحه نویسی اگه بلدی زیبا نویسی باهاش کار کن  کتابای مهرسا اف ...

نه تو فارسی فقط لوحه نویسی ریاضی هم مفهوم اعداد رو یاد میدم جمع وتفریق رو یادش ندم الان علامتکمتر وبیشتر رو یاد داره مشکلی نیست؟ 

نه دختر من آروم خیلی شلوغ کار نیست خودش ول کن نیست

از پسر من اروم تر تو دنیا نیست به خدا ، ولی فکر کن چقدر کلاس کسل کننده میشه بخوای ۹ ماه چیزایی که بلدی رو برات تکرار کنن 

من معلمم نکن اینکار رو میخوای پیشرفت کنه بیا بگم چکارا کنی که از همه جلوتر باشه حفظ و تکرار مطالب درسی بیخوده

از پسر من اروم تر تو دنیا نیست به خدا ، ولی فکر کن چقدر کلاس کسل کننده میشه بخوای ۹ ماه چیزایی که بل ...

لطفا راهنمایی کن بیزحمت الان تا تقارن بیشتر پیش نرفتیم چی کارکنم لطفا بگو

آموزش اگر روی اصول باشه خوبه اگر روی اصول نباشه اشتباهه.....شما اگر خودت معلمی و اصولشو بلدی خوبه یادش بده اما اگر اشتباه یادش بدی سال بعد که معلم میخواد اصولی یاد بده سختش میشه و روش ها رو قاطی میکنه.پس بهتره بسپری به معلمش...اگرم دخترت دوست داره یاد بگیره کتابهای پیش دبستانی تیزهوشان دکتر شاکری رو بخر باهاش خودت کار کن.

یه روز خوب میاد

من معلم پایه اول هستم.کارتون اشتباه نیست ولی انجامش ندیدن.سال دیگه که رفت اول باهاش تو خونه کار کنید تا راه بیفته.

والا دم شما گرم من زبونم مو درآورد اینقد به والدین گفتم باهاشون کار کنید ولی کار نمیکنن😐

شک نکن آخرش همونی میشی ک بهش فکر میکنی 👑 
نه تو فارسی فقط لوحه نویسی ریاضی هم مفهوم اعداد رو یاد میدم جمع وتفریق رو یادش ندم الان علامتکمتر وب ...

هیچ نمادی چه عدد چه حروف و هیچ چیز دیگه یاد نده اصلا 

فقط مفهوم مثلا  جمع یاد میدی نگو جمع یه داستان بگو ۳ ادامس دارم بایا دوتا داده بهم چند تا دارم وای ادامسام زیاد شد اخ جون شده ۳ تا بود ۲ تا هم اضافه شد  با وسایل دم دست عینی یا ذهنی میبینی نه نماد دادم نه حرفی از جمع زدم ونه هیچ چی فقط مفهوم و بعد بزار خودشم بگه

[QUOTE=224336505]من معلم پایه اول هستم.کارتون اشتباه نیست ولی انجامش ندیدن.سال دیگه که رفت اول باهاش تو خونه کار کنید ...[/QUOT

الان خودش میتونه جدول شگفت انگیز با اعداد بچینه اعداد رو خیلی خوب مینویسه به نظرتون تفریق وجمع رو یادش ندم من از کلیپهای تونت که مربوط به تدریس هست استفاده میکنم خودم اول گوش میدم بعد یاد دخترم میدم

من معلم پایه اول هستم.کارتون اشتباه نیست ولی انجامش ندیدن.سال دیگه که رفت اول باهاش تو خونه کار کنید ...

من بچم خیلی سر کلاس حوصله اش سر میره تکالیفشم زود انجام میده بعد معلمش میگه حوصله اش سر میره و ادا درمیاره اخرشم گفت ناسازگاره