من دخترم سال دیگه میره مدرسه الانم میره پیش دبستانی ولی چیزای خیلی سطحی یادشون میدن من خودم ریاضی اول رو یاد دخترم میدم خودش خیلی دوست داره الان جدول شگفت انگیز رو به آسونی حل میکنه به نظرتون کارم اشتباهه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آموزش اگر روی اصول باشه خوبه اگر روی اصول نباشه اشتباهه.....شما اگر خودت معلمی و اصولشو بلدی خوبه یادش بده اما اگر اشتباه یادش بدی سال بعد که معلم میخواد اصولی یاد بده سختش میشه و روش ها رو قاطی میکنه.پس بهتره بسپری به معلمش...اگرم دخترت دوست داره یاد بگیره کتابهای پیش دبستانی تیزهوشان دکتر شاکری رو بخر باهاش خودت کار کن.
نه تو فارسی فقط لوحه نویسی ریاضی هم مفهوم اعداد رو یاد میدم جمع وتفریق رو یادش ندم الان علامتکمتر وب ...
هیچ نمادی چه عدد چه حروف و هیچ چیز دیگه یاد نده اصلا
فقط مفهوم مثلا جمع یاد میدی نگو جمع یه داستان بگو ۳ ادامس دارم بایا دوتا داده بهم چند تا دارم وای ادامسام زیاد شد اخ جون شده ۳ تا بود ۲ تا هم اضافه شد با وسایل دم دست عینی یا ذهنی میبینی نه نماد دادم نه حرفی از جمع زدم ونه هیچ چی فقط مفهوم و بعد بزار خودشم بگه
[QUOTE=224336505]من معلم پایه اول هستم.کارتون اشتباه نیست ولی انجامش ندیدن.سال دیگه که رفت اول باهاش تو خونه کار کنید ...[/QUOT
الان خودش میتونه جدول شگفت انگیز با اعداد بچینه اعداد رو خیلی خوب مینویسه به نظرتون تفریق وجمع رو یادش ندم من از کلیپهای تونت که مربوط به تدریس هست استفاده میکنم خودم اول گوش میدم بعد یاد دخترم میدم