2777
2789

من  تازه عقد کردم بعد خواهرم عاشق یه پسره شده از فامیل ک اصلا شخص مناسبی برای ازدواج نیست و همین الانشم ب خواهرم خیانت میکنه ولی اون کوره و‌نمیبینه خواهرم بخاطر پسره با بابام و من کلا دعوا گرفت افتضاح جوری ک تو حیاط جیغ میزد همه ریخته بودن بعد نزدیک‌چند ماه رفته بود خونه فامیلامون چون دعوا گرفته بود بماند پیش کسایی رفته بود ک باما بد بودن

بعد الان اومده خونه ولییی یجور دیگ داره دیونم میکنه انقده بی ادب شده هرچی دلش میخاد میگ فک کنم از حسادته ک منو شوهرم میبینه ، مثلا شوهرم یچی بخره چون میدونه اون خریده میک نه من این دوست ندارم یانه من نمیخورم اینو بابا تو بخر، یا مثلا میگم بریم امروز بیرون جلو شوهرم هیچ خجالت نمیکشه میک تو دیگ چزا بیای تو الان یه خونواده جدا داری ، یا مثلا هی میکه تو م میخای بری از این خونه ، بفهمه ما یکاری کردیم یا یچی خریدیم یه ایرادی میزاره خصوصا سر غذا ک هستین

امروز شوهرم رفت کباب زد میگ سر سفره این ذغالش نگرفته خودم بو نفت میده 

اصلا اشغاله روز عقدم باهام قهر بود سفره عقدم لقد زده بود اینم از الاتش ک اعصاب خورد میکنه با خرفاش و کاراش 

خیلی خیلی کارا میکنه و من واقعا خجالت میکشم

از چشم شوهرم ک افتاده و حقم داره شوهرم

نظرتون بگین 

حسودیش میشه به تو از حرص اینکه نمیتونه خودش به پسری که دوسش داره برسه.... شما جلوشو بگیر بگو پسر خوبی برا ازدواج نیس چندین بار سعی کن قانعش کنی😑اگه قانع نشد بزارین با همون پسره ازدواج کنه اینجور آدما خودشون باید سرشون به سنگ بخوره تا چشاشون باز شه 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودیش میشه به تو از حرص اینکه نمیتونه خودش به پسری که دوسش داره برسه.... شما جلوشو بگیر بگو پسر خوب ...

اوهههه انقد بهش گفتیم گفتیم تمام کارای پسره رو ولی اصلا قبول نمیکنه میگ نه 

اصلا دیونم کرده بخدا

این همه کارم کرده جنگ جدال از روم نمیره حس میکنه دختر خوبی

اوهههه انقد بهش گفتیم گفتیم تمام کارای پسره رو ولی اصلا قبول نمیکنه میگ نه  اصلا دیونم کرده بخ ...

پس بزارین هر کاری دوس داره بکنه خودش پشیمون میشه اگه اینجوری جلودارش بشی تهش تو رو مقصر میدونه و خانوادتو میگه شما نزاشتین به آرزوم برسم شما زندگیمو خراب کردین 

چه بدددد ما در حد ناسازگاری کوچیک هستیم چون عادت هامون فرق داره برای همین اختلاف پیش میاد ولی این حج ...

وای کجاش دیدی سره سفره خجالت میکشم انقده همچی الکی از حرص خالی میکنه تو بشقابش

یا هی متلک میپرونه ، اصلا بعنی کوفت ک کرده دورات عقدمو الان دلره بدتر میکنه

شوهرم میره حموم هی میگ کی میاد بیرون من میخام برم

مثلا میگم بابا غلان چیز بخر خوشمزس میگ تو دیگ ب بابا چرا میگی با این ک شوهرمم خیلی خوش خرجه و همچی مرغ گوشت همچی میخرها

تا اون میخره یه عیبی میزاره

پس بزارین هر کاری دوس داره بکنه خودش پشیمون میشه اگه اینجوری جلودارش بشی تهش تو رو مقصر میدونه و خان ...

پسره اصلا محلش نمیده جواب تلفنشم حتی نمیده

این اصلا ابرو بابام جلو همه خونواده برده 

پسره اصلا محلش نمیده جواب تلفنشم حتی نمیده این اصلا ابرو بابام جلو همه خونواده برده 

چی بگم والا خدا کمکتون کنه.... ی روزی اتش عشقش می‌خوابه 

خیلی حسود و بی تربیته  بگو مامان بابات بهش بیشتر توجه کنن  عقده ای شده که با یه پسر بیخو ...

این اصلا چه توجه بشه چه نشه همینجوری بی ادب میمونه

خاک برسر خودش جلو شوهرم بی ارزش کرده

اون از عقدمون ک روز عقدم حتی رو بوسی هم نکرد نفرین میکرد منو بعد یه هفته بعد عقدم جنگ جدال بپا کرد رفت تو حیاط جیغ جیغ الکی نه ب الانش

وای کجاش دیدی سره سفره خجالت میکشم انقده همچی الکی از حرص خالی میکنه تو بشقابش یا هی متلک میپرونه ، ...

چیزی خریدی بش نگو یا اگ بود جلو اون نگو یا اگ شوهرت چیزی اورد روش عیب گذاش بگو برا تو نیاورده 

هرکاری هم شوهرت میکنه یا چیزی میخوای ب بابات بگی کلا اونو در جریان نزار 

سریع تر هم برو سر خونه زندگیت اگ دیدی داره بدتر میکنه قط رابطه کن وگرنه زندگیتو بهم میریزه

چیزی خریدی بش نگو یا اگ بود جلو اون نگو یا اگ شوهرت چیزی اورد روش عیب گذاش بگو برا تو نیاورده  ...

یعتی روزگار برام نزاشته هاااا، امروز برا شوهرم دارم موز میبرم بخوره موزو‌نگاه میکنه یه بدبخت کار میکنه

ولی ما میخاستیم بریم رستوران شوهرم بردتش

همش تو توهمه الکی ادای همچی در میاره، من کلا وضع شوهرم خوبه میگ تو خونه بمون نیعز ب کار نداری من در میارم ب خودمم کار کردن دوست ندارم کلا ادم خونه ایی هستم تو خونه بیشتر حال میکنم هی میاد میره میگ اها تو دانشگاه پس چرا رفتی تو ک میگفتی اینجوری اونجوری من میرم کار میکننم وکیل کیشم ال میشم حالا تمام امتحانش با تقلب مبدها

منم گفتم من تو خونه هستم درامدم بیشتره شوهذم بهم میده تا کار کنم