2777
2789
عنوان

وضعش خوبه ولی خسیسه.. چیکار کنم؟

250 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها، نمیدونم درست حدس میزنم یا نه شما قضاوت کنین.. من نامزدم وضع مالیش خوبه یعنی اگه بخواد میتونه خرج کنه.. بیرون که میریم بالاخره میریم یه چیزی بخوریم حالا یا آبمیوه یا شام در حد فست فود.. ولی بعضی اوقات که من میگم بریم شام میگه زیاد گرسنم نیس..یا مثلا شام هایی که مثلا پولش ۳۰۰ ۴۰۰ میشه رو خیلی کم پیش میاد ببره، کلا هم که به روش نمیاره پولی چیزی بم بده.. چندتا تولدم رو طلا برام گرف ولی طلای خیلی باریک شاید در حد ۱/۵ ۲ پولش بود، تولد امسالم که فقط کیک و گل و ۴۰۰ پول داد.. نسبت به وضع مالیش انگار دلش نمیاد خرج کنه..نمیگم خیلی خوبه وضع مالیش ولی میتونه بیشتر از اینا خرج کنه.. حس میکنم برام کم میزاره.. نظر شما چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم خسیس زندگی باهاش سخته

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

شما بیشتر از دخل و خرجش خبر داری و اگر خسیسه راحت میتونی متوجه بشی

زندگی با آدم خسیس اصلا راحت نیست ولی با آدم اقتصادی  خوبه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
والا آخه کجاش خسیسه نمیشه هر سال هر سال طلا بخره تازه همون دوباره خیلی خوبه  هنوز ازدواج نکردی ...

البته اون شام ک گفتی آخه ک برای ی شام 300 400 بده برید ی رستوران ساده خوب 

حالا ما ک خبر نداریم از در آمدش خودت باید بفهمی خسیس هست یا ن