2777
2789

بچه ها کلی وقت بود بعد از کرونا خیلی دلم میخواست یه کاری کنم حتی اگه درآمدش کم باشه بعد همینجا توی نی نی سایت یکی از دوستان یه پیج اینستا معرفی کرد بهم منم اصلا نمیتونستم اعتماد کنم ولی گفتم ضرر نداره یه پیام بدم بهش خلاصه من پیام دادم شرایطو اینارو گفت و گفت تقریبا پنجاه تومن باید پول واریز کنی گفتم بذار اول تحقیق کنم ببینم اصلا این شرکتی که میگی معتبره و اینا رفتم یکم گوگل و اینستا سرچ کردم تا انگار معتبر بود دیگه واریز کردم پولو اصلا باورتون نمیشه همه کاری برا انجام دادن داره با حقوق خوبی هم هست من تازه شروع کردم حقوقم اونقدر بالا نیست ماهی اگر خوب وقت بذارم یک میلیون ولی اگر شما واقعا کاری هست که توش واردین مثل عکاسی و تایپ و ترجمه و گویندگی حتما امتحانش کنین عالیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاهبرداریه اعتماد نکنین 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

ترفند جذبتون با ناز و عشوه س روش خوبیه ولی طبق تجربه این چند سال تاپولو بدی خدافظ دیگه نمیشه کار کرد

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
ترفند جذبتون با ناز و عشوه س روش خوبیه ولی طبق تجربه این چند سال تاپولو بدی خدافظ دیگه نمیشه کار کرد

ای بابا اومدم ثواب کنم من فقط تجربمو گفتم اگر توجه کنی کاربر جدید هم نیستم که فقط برا اینکار بیام نی نی سایت واقعا خواستم اگر کسی نیاز داره کمکی براش باشه