2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۳ سال از وقتمو الکی ریختم پای مردی که دوسش دارم و ب سختی بهش رسیدم اما الان میبینم ما به هم ...

مسئولیت پذیر نیست مثلاً الان می‌دونه زنش بارداره ولی سه روزه اصن انگار نه انگار رفته با رفیقاش بیرون گوشیشم جواب نمیده

⁦❤️⁩😻
من خودم ۳ سال از وقتمو الکی ریختم پای مردی که دوسش دارم و ب سختی بهش رسیدم اما الان میبینم ما به هم ...

درسته بعضی وقت ها اصرار الکی درست نیست اما اگه الان ازدواج کردی بهتره همه این فکرا رو بریزی دور زندگی همینه هیچ چیزی مدینه فاضله نیست سعی کن زندگیتو درست کنی خودتو منطبق کن

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
نه بابا من اگر طبیب بودم درد خود دوا می کردم 

ای بابا 

همه همینن🚶‍♀️

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
آره🤦

خیانت کرده؟

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
مسئولیت پذیر نیست مثلاً الان می‌دونه زنش بارداره ولی سه روزه اصن انگار نه انگار رفته با رفیقاش بیرون ...

ولش کن انتظار از هیچ کی نداشته باش اگه انتظار نداشته باشی راحت تری 

مثلا من از بعضی ها در حد یک گاو انتظار دارم نه بیشتر