2777
2789

گیج شدم بخدا

تو تاپیک های قبلیم گفتم... ۱۲ تجربی ام ولی دوست دارم مهندسی کامپیوتر بخونم و برنامه نویسی کنم.... یکی میگه بااااااید مخ باشی و هوش و استعدادت عاااالیییی باشه... تو ریاضی مخ باشی و ذاتا مستعد باشی تو این رشته :/

آخه همه چی که ذاتی نیست...مهارتیه...

چقدرم قبولیش سختههههه... دو دل شدم اصلا... از طرفی دلم پیش برنامه نویسی و کلی ایده دارم از طرفی میگن باید ذاتا مستعد باشی... خب از کجا بفهمی مستعدی آخه؟ خانوادمم که کلا پشتمو خالی کردن

Army_forever💜

کلا همه ی رشته ها مخصوصا رشته های مهندسی هوش و خلاقیت میخوان 

کامپیوتر ولی بیشتر از بقیه رشته ها هوش میخواد 

ولی اگه به این رشته علاقه داشته باشی حتی اگه هوش متوسطی هم داشته باشی از پسش برمیای 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اصلا تو یه حالت بلاتکلیفی بدی افتادم

منم رشتم کامپیوتر بود ولی واقعا علاقه نداشتم بهش 

تو فقط ببین بهش علاقه داری یا نه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

سلام

نگاه کن اصولا رشته هایی مثل کاپپیوتر ، حقوق ، مکانیک و ....

علاوه بر اینکه باید گنجایش ذهنی بالایی داشته باشی ، باید تصور سه بعدی هم داشته باشی همیشه کار ادم با مدل سازی کامپیوتری درست نمیشه.

این درک هم طی مدت زمان طولانی به دست میاد

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد

ببین علاقت چیه 

من خودم عمران خوندم و همه میگفتن زن که مهندس نمیشه ، الان همونا اندازه من دانش ندارن ( خودشونم مهندس عمران بودن و سابقه کار زیادی هم داشتن ) 

مردم فقط بلدن زر بزنن 

تو کار خودتو بکن 

خود من هم الان دارم برنامه نویسی یاد میگیرم چون با رشته تحصیلیم مرتبطه 

اینو یادت باشه هیچوقت از آدمی که دانش ندارن سوال نکنی ، حتی اگه سوال هم کردی باز قبول نکن چون حرف اون حجت کامل نیست 

الان من دارم مهاجرت میکنم ، یه استاد داشتم که می‌گفت با این معدلت نمیتونی بری یا چون مقاله نداری نمیتونی بری ولی هم دارم میرم هم بورسیه میگیرم 

فقط به خدا توکل کن و خودتو بسپار دستش و تلاشتم کنارش بکن ، مطمئن باش برات خوب میچینه

سلام نگاه کن اصولا رشته هایی مثل کاپپیوتر ، حقوق ، مکانیک و .... علاوه بر اینکه باید گنجایش ذهن ...

من واقعا گیج شدم

به کارهایی مثل طراحی گرافیکی، برنامه نویسی، ساخت جلوه های ویژه سینمایی و اینا علاقه دارم... همه هم هی میگن باید مخ باشی... مگه همه آدمای موفق مخ ان آخه

Army_forever💜
ببین علاقت چیه  من خودم عمران خوندم و همه میگفتن زن که مهندس نمیشه ، الان همونا اندازه من دانش ...

وای مرسی❤ من آرزومه تو دانشگاه ملی سئول بتونم حداقل فوق بخونم... ایشالا موفق باشی... کلی ایده تو ذهنمه... دوست دارم موسیقی و روان شناسی رو هم با برنامه نویسی ترکیب کنم... این سه تا بزرگ ترین آرزو هام هستن

Army_forever💜
وای مرسی❤ من آرزومه تو دانشگاه ملی سئول بتونم حداقل فوق بخونم... ایشالا موفق باشی... کلی ایده تو ذهن ...

موفق باشی 🌺 

اینو بدون که رشد و تغییر درد داره ، باید زجر بکشی 

راهی که میری سختی داره ، کمترینش اینه که آدما تحقیرت میکنن ولی تو صبور باش و تو سکوت به سمت هدفت برو