2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد خونه

92 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها، لطفا اگه میتونین کمکم کنین تصمیم بگیرم . ما دو تا بچه داریم ، یه خونه ویلایی جای متوسط  دارم که البته منطقه نوسازه هنوز اونجور کامل راه نیفتاده برای زندگی. یه اپارتمان هم جای خوب داریم که الان توش نشستم ولی کوچیکه و قدیمی  ، بچه هامم دیگه توی یه اتاق نمیتونن باشن چون دارن بزرگ میشن و به سن بلوغ میرسن. حالا به نظرتون این اپارتمان رو رهن بدم پول بزارم روش  یه خونه شیک تو همین منطقه رهن کنم ؟ یا بمونم همینجا تا بتونم خونه بزرگتر بخرم که کلی پول میخواد باز هم باید صبر کنم . چون ویلایی رو شوهرم نمبخواد بفروشه میگه سرمایه ست، خودمم خسته شدم سالها قناعت کردم تا به اینجا رسیدیم و خودمم شاغلم، دوست دارم لذت ببرم دیگه. 

عزیزم 

شما ک بچه هات نمیتونن تو یه اتاق باشن ویلایی رو رهن بدید خودتونم یکم تلاش کنید یه واحد تو یه آپارتمان ۳ خوابه بخرید اینجوری هم خونه ویلا تون خالی نمی مونه هم اینکه خودتون یه جای خوب می رید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد کار درست اینه که اپارتمان را اجاره بدی وبری جای بهتر اما ویلای رهن کنی نه اپارتمان حتی ٣ خوابه.واقعا روحیتون همه تون عوض میشه .اصلا درگیر خرید وفروش نشید فعلا.

عزیزم  شما ک بچه هات نمیتونن تو یه اتاق باشن ویلایی رو رهن بدید خودتونم یکم تلاش کنید یه واحد ...

ویلایی رو برای کسری پول خریدش رهن داده بودیم روی پول اون نمیتونیم حساب کنیم ، بعد اپارتمان ۳ خوابه تو همین منطقه خودمون کلی پول میخواد بزاریم روی پول فروش خونه خودنون که الان نداریم

صددرصد کار درست اینه که اپارتمان را اجاره بدی وبری جای بهتر اما ویلای رهن کنی نه اپارتمان حتی ٣ خواب ...

اخه ویلایی منطقه نوسازه منو همسرمم شاغلیم نمیتونیم بچه ها رو تنها توی ویلایی بزاریم تا برسیم خونه

اخه ویلایی منطقه نوسازه منو همسرمم شاغلیم نمیتونیم بچه ها رو تنها توی ویلایی بزاریم تا برسیم خونه

باشه مشکل نداره ٢روز خواهرت میاد پیششون کم کم عادت میکنند تازه ٢ ماه دیگه همه دارند ساخت وساز میکنند میاند میشینند.اگه اپارتمان بگیری فرقی براتون به اون  صورت نداره.

باشه مشکل نداره ٢روز خواهرت میاد پیششون کم کم عادت میکنند تازه ٢ ماه دیگه همه دارند ساخت وساز میکنند ...

کسی ندارم که بیاد پیششون ، شوهرمم موافق نیست میگه ویلایی کسی بیاد توی خونه کسی به داد بچه نمیرسه ، اگه خونه دار بودم میشد ، بعد میدونی دلم میخواد یه خونه تر و تمیرو بزرگ و شیک باشه ، ویلایی ها اینجا اکثرا قدیمی ساز هستن و برای ساخت و ساز گذاشتنشون

کسی ندارم که بیاد پیششون ، شوهرمم موافق نیست میگه ویلایی کسی بیاد توی خونه کسی به داد بچه نمیرسه ، ا ...

پس برو یه محل نزدیکتر به کارتون یه ویلای بگیر عادت بچه هات به این محل فقط مدرسه هست که اونم یک هفته ای هم منتقل میشند هم عادت میکنند به جای جدید.ول کن دیگه این محله را.