2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوخی😍😍😍چه مامان خوبی داری .چن سالته ؟

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
19 سال

دست مامانت درد نکنه

منم چند دست لباس نگه داشتم از بچه هام

کفش دخترمم پارچه ای بود ماله عیدش بود نگه داشتم ولی بعدها پسرم داغونش کرد😕

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
دست مامانت درد نکنه منم چند دست لباس نگه داشتم از بچه هام کفش دخترمم پارچه ای بود ماله عیدش بود نگ ...

آخ عزززیزم چه حیف...خدا حفظشون کنه بچه هاتو😍

عکس داری ازشون؟

دستمو ول نکن که زمین میخورم...
آخ عزززیزم چه حیف...خدا حفظشون کنه بچه هاتو😍 عکس داری ازشون؟

ممنونم 🌻

نه عکس ندارم ولی همونم صورتی روشن بود کنارش چسب میخورد و ی حالت عروسکی داشت

دخترم 20آبان دنیا اومده بود کفشاشو عید پاش کردم😀

دیگه سالای بعد کفش نگه نداشتم😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ممنونم 🌻 نه عکس ندارم ولی همونم صورتی روشن بود کنارش چسب میخورد و ی حالت عروسکی داشت دخترم 20آبان ...

اشکال نداره بقیه وسایلاشو که داری حالا فقط کفشش نیس😍

دستمو ول نکن که زمین میخورم...