2777
2789

عزیزم انشالله خوب میشه 

مگه مشکلت چیه؟ دکتر رفتی 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلیه شوخی بردار نیست حتما برو دکتر

واینکه امیدوارم زودتر خوب بشی منم کلیه‌درد داشتم واقعا رو اعصابه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
زندگی خیلی سخت شده... منم دیشب حمله قلبی داشتم. مگه چند سالمه همش ۲۰ سالمه... سالم ام هستم ورزش هم م ...

انقدر حالم بده و درد و تهوع دارم هرکاری کردمم بند نمیاد دلم میخواد خودمو بکشم نمیدونم چجوری که زجر نکشم

پول ندارم برم بیمارستان

سه تا دکتر رفتم میگه سنگ داری نمیدونم تهوع برای چیه 

خب دارو  اینا خوردی سونو دادی چند وقته درد داری

مطمئنی از سنگ از چیز دیگه نباشه مثلا اپاندیس و چیز دیگه چون تهوع داری میگم 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰