2777
2789
عنوان

جاریم به مادر شوهرم گفت بیاد بچه منو هر روز ببره خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 32 پست
اولا که جدی نگیر اون کاره ای نیست دوما هروقت حرف این شد بگو من یه ساعتم بدون بچم نمیتونم نفسم میگیره ...

خیر سرش اومده یه لقمه نون به ما داده از اونو  خاست حرص منو در بیاره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینبار که گذشت اگه دفعه بعد زر مفتی زد بگو شما راجع به چیزی که بهت مربوط نیست اظهار نظر نکن و حرمت خ ...

آره واقعا باید بگم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
کاش میگفتم به تو چه

هر حرفی بزنی بدتره

گاهی آدم با نگاه هم میتونه منظورشو برسونه.من بودم چند دقیقه فقط نگاش میکردم 

از اون نگاه های عاقل اندر.‌...

اگه نگیم و نخندیم🤷‍♀️پیاز میشیم میگندیم🤦‍♀️
از تو بزرگتره؟

یه سال کوچیکتر

توام مگه لال بودی میگفتی هرکس رفتو امدش ب خودش مربوطه منم رفتو امدم و مدیریت زندگیم بخودم مربوطه

آره واقعا اینجور موقع ها لال میشم

میگفتی اگه لازم بدونم خودم میرم،بچه ام هم هیچ جا بدون من نمیره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خیر سرش اومده یه لقمه نون به ما داده از اونو  خاست حرص منو در بیاره

اخه جاری چکارست ولش کن بابا من اولام مادرشوهرم‌میگفت میام‌بچرو‌میبرم بزرگ شه میبرمش پیش خودمون اینا مندهیچی‌نمیگفتم که تحریک نشن بیشتر گاهیم‌میخندیدم‌میگفتم‌نمیتونم والا نفسم‌میگیره فک‌کن من شبو بدون بچم خوابم ببره الان دیگه میدونه من‌وابستم اصلا از این حرفا نمیزنه

اخه جاری چکارست ولش کن بابا من اولام مادرشوهرم‌میگفت میام‌بچرو‌میبرم بزرگ شه میبرمش پیش خودمون اینا ...

آفرین

منم لال میشم بعضی وقتا اما بعضی وقتام خیلی رکو تند جواب میدم بدون تیکه مستقیم حرفمو میزنم خیلی ام را ...

واقعا باید جواب بدی

اسی جون بااجازت

میشه لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
اسی جون بااجازت میشه لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید

فرستادم انشالله به خواستت برسی