2777
2789
عنوان

مخاطب خاص

1669 بازدید | 15 پست

بچه ها کیا امشب برنامه مخاطب خاص رو دیدن؟؟؟

مادر شهید آب تربت معجزه آورده بود ،من کامل ندیدم آخرش رسیدم کسی هست دیده باشه؟؟؟

اگه دیدید موضوع رو بگید 

و از کجا میشه به اون مادر دسترسی داشت؟ برای گرفتن آب تربت

مادر کدوم شهید بودن؟؟؟

خیلی احتیاج دارم خواهش میکنم جواب بدین 

چرا من تاپیک میزنم کسی نظر نمیده؟؟؟  راه خاصی داره من بلد نیستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیز هم دردیم من دیدیم وای خدا چه حس نابی داشت عالی بود واقعا

قضیه چی بود؟؟؟ فقط آخرش شنیدم گفت از این آب درست میکنم هرکی مریض یا مشکل داره میگیره 

مادر کدوم شهید بودن؟؟؟

چجوری میشه دسترسی داشت بهشون؟؟؟

قضیه چی بود؟؟؟ فقط آخرش شنیدم گفت از این آب درست میکنم هرکی مریض یا مشکل داره میگیره  مادر کدو ...

گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از استان قم، «اشرف سادات منتظری» مادر شهید «محمد معماریان» در طرح «سه شنبه های تکریم» این هفته با اشاره به خاطراتی از فرزند شهیدش گفت: در محرم سال ۶۵ در پی حادثه‌ای از ناحیه پا به شدت آسیب دیدم  و پایم را آتل بستند. از اینکه نتوانستم به نحو شایسته در مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) شرکت کنم، به درگاه خداوند ابراز ناراحتی کرده و طلب شفا کردم.

وی افزود: صبح روز عاشورا بعد از قرائت زیارت عاشورا در عالم رؤیا دیدم چند نفر از شهدای عزیز از جمله فرزندم محمد در مسجد المهدی قم به دیدارم آمده و محمد پس از گفت‌وگو شال سبزی را که از خدمت سالار شهیدان آورده بود، روی پایم قرار داد؛ از خواب که بیدار شدم در کمال شگفتی دیگر دردی احساس نمی‌کردم.

مادر شهید معماریان ادامه داد: خبر این ماجرا به محضر آیت‌الله گلپایگانی(ره) رسید و پس از شرح آن موضوع شال خوشبوی معطر به عطر حسینی(ع) مورد تصدیق ایشان قرار گرفت و ایشان نیز مقداری از تربت کربلا را کنار شال گذاشتن و از آن پس منزل ما مامنی شد برا گرفتاران و نیازمندان.

یعنی صد در صد قم هستن؟؟؟

نگاه تو چن تا سایتزفتم ظاهرا قم هستن شماره تلفن قم رو پیدا کن پیش شماره بعد 118رو جلوش بنویس زنگ بزن ببین ادرس میگن بهت یا شماره تلفن

از تو یه سایت آوردم اسموشهیدرو بزن فک کنمبرا بیاره ولی جان خودت اگه کسی دیدی قم باشه لایکم کن بیام

دوست عزیز من این آدرس رو بدست آوردم

بلوار امین کوچه ده

تو کوچه بری زده کوچه شهید معماریان  در خونشونم نوشته بالای در

دوست عزیز من این آدرس رو بدست آوردم بلوار امین کوچه ده تو کوچه بری زده کوچه شهید معماریان   ...

سلام عزیزم پیدا کردین رفتین؟ 

توگوگل بزنید منزل شهید معماریان تو نشان دقیق آدرسش میاد

من رفتم خونشون دیدمشون

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سلام عزیزم پیدا کردین رفتین؟  توگوگل بزنید منزل شهید معماریان تو نشان دقیق آدرسش میاد من رفتم ...

سلام میشه بگید مشکلتون برطرف شد تاثیری داشت؟

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی