2777
2789
عنوان

بیاین درباره چهرتون بگین!.

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 71 پست

چشمام یکم کوچیک و قهوه ای با ابروهای تقریبا پهن لبام باریکه رنگ پوستم گندمی یه خال هم بالای لبم دارم🚶‍♀️

می‌رسد آن روز که چرخ بر مدار حق بگردد...حمایت از ال جی بی تی🏳️‍🌈💚

پوستم سفید 

لبم صورتی 

چال لپ 

چشمم کشیده ، درشت و مشکی 

ابرومم مشکی 

ببینیم ولی نیاز به عمل داره که تابستان عملش میکنم 

قرص صورتمم بین کشیده و گرد 

لکه هم نداره پوستم به جز سه تا دونه کک مک خیلی کمرنگ 

موهامم تا روی بازوم ، پرپشت و خرمایی

و بقیه میگن که خیلی خوشگلم😍♥️

وقتی کار به دل و احساس بکشه💔...هرکسی خودش باید گلیمشو از آب بکشه🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق نظر دیگران 

پوستم: وا رنگت مثل میت...شیربرنج...روح 

موهام: قشنگه...چقد صافه...چقد بی حالته

چشمام: حالتش قشنگه...رنگش مشکیه

لبام: نازکه...چرا ژل نمیزنی؟ 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

چشام مشکیه

لبام که لب ندارم اصلا و راضی نیستم

دماغم متوسطه

پوستم سبزه

ابرو هامم گرده

صورتمم تپله

ولییییییی به شدت پشم دارم سنی هم ندارم چون به خانواده پدری رفتم موهای صورتم زیاده یعنی هر هفته اصلاح میکنم🥲

نظر بقیع هم میگن خوبی

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

والا همه میگن سبزه ای بانمکم 

چشم درشت ک گاهی قهوه ای گاهی عسلیه 

پوستم سبزه 

لبام نسبتن درشت 

و دماغم بد نیست خودم دوسش دارم 

زاویه فکمون هم خانوادیگه 

ولی پوستم سبزگیش زیاده و این خیلیییی اذیتم‌میکنه 

چقدر تو منی 😐💔😂 من لبام گوشتیه تو چی😂💔

نمیدونم لب گوشتی چجوریه😆😆😆

ولی دماغم گوشتیه

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

چشم درشته مژه هام فره  حالا یه ویژگی بدم چون کردم استخون بندیم درشت شده نه زیادا ولی اون جور که دوست دارم نیست

بینیم مناسبه اما لپ دارم و صورتم گرده 🙄🙄 لبام خوبه خداروشکر ابروهامم خوبه  دندونامم خداروشکر درستن بچه بودم دندون خرگوشی بودم الان درست شده    خیلی گوشت سفتم 😂خیلی خیلی  اصلا نرم نیستم 

..........

منم قبل عمل بینیم هرکی منو میدی میگفت خوشگلم ولی این اشناهای صمیمیمون میگفتن قیافت خوبه ولی دماغت خیلی بده الان ک  عمل کردم دهنشونو بستن دیه

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  
مرسی که اینقد از خودت میتعریفی😂😂😂هرچی بگی رو بقیم همین تاثیرو میذاره

نظره خودم اینه والا😂

البته عکسمو واسه چن تا از نی نی سایتی ها تو تلگرام فرستادم

اونایی که باهاشون صمیمی ام

دستمو ول نکن که زمین میخورم...
بقیه کی باشن راجع به من نظر بدن؟؟؟؟ 😆😆😆😆 خودم راضیم هرکییم دوست نداره به خودش مربوطه

عاشقت شدم

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند🖤💜