2777
2789

به پیشنهاد خیلی هاتون خواستم با شوهرم حرف بزنم کلی کلمه و جمله پیدا کردم ، اومد خونه تو وسایلش مش*روب بود بهش گفتم کجا بودی با کی بودی بم گفت‌ بتوچه همش داری دخالت میکنی🙃😞 (هیچوقت تا حالا ال کل مصرف نکرده بود) 

بعد بهش گفتم چرا به من نگفتی ک منشیتو عوض کردی چنان سرم داد زد ک به تو چه و.... 

حالا من چیکار کنم شکم نسبت بهش بیشتر شده مخصوصا ک الان سرش تو گوشیه و داره لبخند میزنه معلومه داره با یکی چت میکنه💔 

یکی هم ندارم ک بهش بگم خواهر هام ک کوچیکن مادرم هم بیمارستانه عمل کرده حالش جوری نیس ک بهش بگم 

چقدر احساس تنهایی میکنم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پدرش چجور بگم هرکی باشه طرفدار بچه ی خودش هس

خوب حالات ورفتارشو بگو.اگ پدرش منطقی باشه ب حرفات گوش میده.اگ بخوای ساکت بشینی ک زندگیت روهوامیره

من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺
خوب حالات ورفتارشو بگو.اگ پدرش منطقی باشه ب حرفات گوش میده.اگ بخوای ساکت بشینی ک زندگیت روهوامیره

همه ی اینا فقط شک و یقین هس حالا فردا قراره با یکی از دوستام بریم محل کارش ببینم چیکار میکنه 

اما دلم خیلی شکست هیچوقت اینجوری بام حرف نزده بود 

عزیزم اگه پدر شوهرت منطقی برو بهش بگو ولی با سیاست رفتار کن. ولی به نظر من اول باید مچشو بگیری با مد ...

پدر شوهرم هیچ بدی ازش ندیدم خیلی ادم خوبیه 

چطور هک کنم؟ 

چطور مچشو بگیرم با مدرک؟ 

پدر شوهرم هیچ بدی ازش ندیدم خیلی ادم خوبیه  چطور هک کنم؟  چطور مچشو بگیرم با مدرک؟

اگر تلگرام داره که راحت میشه هک کنی کافیه تلگرامو روی گوشیه خودت نصب کنی شماره شوهرتو بزنی بعد از روی گوشیش کدی که میای بزنی تو گوشیت از گوشی اونم پاک کن هم پیامشو هم پیامی که تو تلگرام براش می‌ره. واتساپ اگه داره واتساپ فکر کنم جی بی بود که همزمان میشد روی دوتا گوشی با یه شماره نصب بشه

تلگرام نداره  رمز گوشیش رو دارم البته اگه عوض نکرده باشه

عزیزم‌اگه میخوای مچشو بگیری باید خیلی قوی باشی .و سریع عکس العمل نشون ندی. که حواسشو حسابی جمع می‌کنه. ولی کاشکی بتونی اون خانومو از اونجا بیرون کنی 

عزیزم‌اگه میخوای مچشو بگیری باید خیلی قوی باشی .و سریع عکس العمل نشون ندی. که حواسشو حسابی جمع می‌کن ...

یه کلمه بش گفتم چرا نگفتی منشی جدید گرفتی قشقرق بپا کرد کاملا معلومه پشتش یه چیزی هس وگرنه این همه جلز و ولز....