2777
2789

بعد از ۵ماه نزدیکی این ماه باردار شدم بچه دووم بچه اولم ۱۰سالشه.  خودم مخاواستم دومی را اما امروز ک فهمیدم نمیدونم والا خوشحال باشم ناراحت از صب فقط گریه کردم هیچ خوشحالی در وجودم نیست. نمیدونم چ مرگم شده اولی دختر این دمی دلم میخاد پسر باشه میگم اگ نشه چی اصلن میتونم بچه دوم اندازه اولی دوس داشته باشم گنجایش دو تا بچه را دارم ۲۸ سالمه ولی نمیدونم چرا اینجوری کنم .حتی امروز مبل اینا جابجا کردم ک اگ یزمانی شاید سقط شه  نمیدونم چمه😔😔شوهر خوشحال شد از اینک باردارم گفت هرچی دلت میخاد خدا بده اما نشداد هم ناشکری نکن طلبکار نیستیم ک ازش... ولی من خنگ نمیدونم چمه کارم شده گریه

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

وای تو رو خدا مواظب باش این کارها باعث نشه بچه ات پاره تنت بمیره

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ماه برا چی بود پس 😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

پس ما مامان های چند قلویی بیچااااره چیکار کنیم

یهو زندگی رنگش عوض میشه

ولی هررر‌کدوم یه جور خوشمزه ان

تو باید بچشی تا ببینی چی میگم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

من ۳ماهه اقدامم.. امید ندارم این ماهم حامه بشم.. خیلی دختر دوست دارم.. یعنی قسمت منم میشه!..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیز جان برو خداروشکر کن  من بچم ۸ ماهشه امروز فهمیدم مجددا باردارم کم مونده خل بشم بخدا

وای چه خوب

بیا جامون رو عوض کنیم

تو دلیت رو بده من

بعد از ده سال دلت نی نی نمیخواد؟ من دخترم یک سال و نیمه دلم بچه میخواد بازم😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

چرا شما با این اوضاع بچه دار شدی

خوشم میاد یک ذره هم عذاب وجدان نمیگیرید 

والا مادربزرگ های ما هم که تو اون زمان جنسیت بچه بحثی حیاتی بود خیلی عاقلانه تر رفتار میکردن

یعنی چی اگه دختر بشه چی کار کنم