2777
2789

خانوما من بعد سالها میخوام  شروع به تحصیل کنم  سنم به ازمون استخدامی و اینها نمیخوره 

هدفمم تو وهله اول کار نیست 

اما بعد مدرک اگه حدا خواست و جایی که پیدا شد که چه بهتر مشغول بشم 

اما نمیدونم کدوم یک از این رشته ها بهتره ایندش

فراگیر پیام نور میخوام بخونم 

اگر کسی هزینه اش را هم میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

استخدام نمیخوای روانشناسی بخون 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر هدفت فقط علاقه مهمه  کار بخوای خب روانشناسی وسیع تره خوبه

احساس میکنم مطالبش نزدیک به هم هست کتاباش 

اما باز اشنایی دقیق ندارم نمیدونم کدوم را برم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

به نظرتون تو مشاغل ازاد یا مدارس غیر انتفاعی کدوم یک از این رشته ها بیشتر به درد میخوره 

یه درصد شاید کار هم پیدا شد

احساس میکنم مطالبش نزدیک به هم هست کتاباش  اما باز اشنایی دقیق ندارم نمیدونم کدوم را برم

روانشناسی اکثرا نظریه و .. است سخت تره با بیماری روانی و اینا هم سر کار پاره

علوم تربیتی بیشتر به معلمی شبیه 

مشاورم بیشتر مشاوره تحصیل و ایناس برا ادمایی که خیلی مشکل بزرگی ندارن میرن پیش مشاور

به نظرتون تو مشاغل ازاد یا مدارس غیر انتفاعی کدوم یک از این رشته ها بیشتر به درد میخوره  یه در ...

روانشناسی خوبه والا بازار کارهم داره پس اینهمه روانشناس ک همه مطب دارن چیه حتی استاددانشگاهم میش بشی

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
روانشناسی اکثرا نظریه و .. است سخت تره با بیماری روانی و اینا هم سر کار پاره علوم تربیتی بیشتر به م ...

ادامه بدمارشدم بخونم کدوم بهتره به نظرتون

روانشناسی خوبه والا بازار کارهم داره پس اینهمه روانشناس ک همه مطب دارن چیه حتی استاددانشگاهم میش بشی

اینا که مطب دارن همه باید روانشناسی خونده باشن یا رشته مشاوره هم میشه

اینا که مطب دارن همه باید روانشناسی خونده باشن یا رشته مشاوره هم میشه

زدن روانشناس ... مشاوره هم اطلاع ندارم ولی روانشناسی حیطه کودک شنیدم خوبه

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
سلام عزیزم  گفتی دوستت لباس مجلسی میخواد  بهت درخواست دادم

سلام ببخشید چند روز نی نی سایت تیومدم , الان پیام و درخواستتون را دیدم سایزشون ۴۲ است 

بعد اینکه به شما گفتم تو پیاماتون گشتم دیدم گفتین سایزتون ۳۸هست

سلام ببخشید چند روز نی نی سایت تیومدم , الان پیام و درخواستتون را دیدم سایزشون ۴۲ است  بعد این ...

سلام گلم سایزم ۴۲ هست 

درخواستمو قبول کنین

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران